Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Όσα έγιναν στο νέο επεισόδιο - Το αγώνισμα ασυλία, ο καυγάς και οι εκπλήξεις στο συμβούλιο...

Η πρώτη εβδομάδα μετά των ανασχηματισμό των ομάδων, έφερε νέες εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο. Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε τον James να ξεσπά με τις αλλαγές των παικτών στις ομάδες, οι οποίες έφεραν και μεγάλες αλλαγές στις συμπεριφορές τους.

«Το συμβούλιο χθες ξεκίνησε με το... γλείψιμο του Σάκη στον Τριαντάφυλλο, το οποίο και θύμιζε εποχές Καλίδη. Έχει ένα θέμα με τους τραγουδιστές, τους συμπαθεί πάρα πολύ. Μετά ξεκίνησε με την ψηφοφορία που ξαφνικά ο Σάκη Κατσούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου είπαν πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά για το καλό της ομάδας και ξαφνικά ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος για τον οποίο πριν χωριστούν οι ομάδες και είχαμε κερδίσει στο αγώνισμα είχαν βγει και έλεγαν πόσο έχει ανέβει αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος», ανέφερε ο James.

Η Χριστίνα Κεφαλά έκανε τη δήλωση που δεν περιμέναμε: «Από τα κορίτσια που έχουμε μείνει στο παιχνίδι, τα 5 κορίτσια είναι σαν τον Σουβλάκο. Έχουν κοιλιακούς, γλουτούς και φουλ γυμνασμένα σώματα. Η μόνη όμως από αυτή που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα, είμαι εγώ. Τα μόνα μου όπλα, είναι... αυτά», είπε η παίκτρια του Survivor, δείχνοντας το στήθος της.

Αγώνισμα δεύτερης ασυλίας - Οι πανηγυρισμοί κατέληξαν σε έντονο καυγά...

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες βρέθηκαν ξανά σε αγώνα ασυλίας, με τον Τριαντάφυλλο να μένει στον πάγκο, όπως και τον συμβούλευσαν οι γιατροί. Η Κόκκινη ομάδα ήταν και εκείνη που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Σύντομα όμως οι πανηγυρισμοί μετατράπηκαν σε καυγά αφού η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου, έφερε αναστάτωση στον Τριαντάφυλλο...

«Θέλω να πω για έναν συγκεκριμένα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο καλύτερος του νησιού. Δεν έπαιξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας, συγχαρητήρια. Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι, αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας. Τον είδα πώς πανηγύριζε», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Το συμβούλιο του νησιού: Μετά και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο δεύτερος θα έβγαινε μετά την ψηφοφορία των Μπλε παικτών. O τρίτος και ο τέταρτος θα ήταν προσωπική απόφαση των παικτών που είχαν την ατομική ασυλία.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved