Γιώργος Λιάγκας: «Άφωνος» με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – Δες το πριν και το μετά
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Άφωνος» με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – Δες το πριν και το μετά

Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε άφωνος στον αέρα του Πρωινού με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου!

Την είδε πριν και μετά τις πλαστικές και «έμεινε κάγκελο»!

Αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές!

Στο Πρωινό προβλήθηκε μια συνέντευξη του πρώην άντρα της Αλεξάνδρας και πλαστικού χειρουργού, Αριστομένη Γιαννόπουλου και ο παρουσιαστής ζήτησε να δείξουν δύο φωτογραφίες, η μία ήταν πριν από τις πλαστικές και η άλλη μετά, δηλαδή πως είναι τώρα!

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να μην μιλήσει… Παρόλο που η Φαίη Σκορδά με τον τρόπο της προσπαθούσε να τον συγρατήσει, αυτό δεν στάθηκε εφικτό και ο παρουσιαστής μίλησε!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Έχετε την Αλεξάνδρα πριν από τις πλαστικές που έχει κάνει, γιατί το λένε μόνοι τους οι άνθρωποι, να δούμε δηλαδή πώς την έχει αλλάξει;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. Όταν οι φωτογραφίες του πριν και του μετά βγήκαν στον αέρα, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: “Είναι άλλη γυναίκα, τι εννοείς δεν την έχει αλλάξει; Την έχει αλλάξει τελείως! Έχει καμία σχέση η γυναίκα δεξιά με τη γυναίκα αριστερά; Δεν έχει κάνει 100 πράγματα; Φαίη, είπαμε να στηρίζεις τις γυναίκες αλλά αυτό που κάνεις τώρα είναι προκλητικό… Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved