Elif: Η Μελέκ στα ίχνη της Ελίφ
Media

Elif: Η Μελέκ στα ίχνη της Ελίφ

Ελίφ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τουρκικής σειράς.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ, η Μελέκ, ο Εμιρχάν και η Ιντζί ελπίζουν πως θα έρθουν για όλους καλύτερες ημέρες. Ωστόσο, σαν σκιά από πάνω τους είναι ακόμη η αμνησία της Μελέκ και το γεγονός πως κανένας δεν ξέρει εάν η Ελίφ είναι νεκρή ή όχι.

Όμως, κανείς δεν τολμάει να το συζητήσει με τη Μελέκ. Όπως θα δούμε, η τελευταία όσο οι μέρες περνούν, έχει κάποιες νέες, θολές αναμνήσεις από το παρελ­θόν της και ξέρει πως πρέπει να τα θυμηθεί όλα για να βρει την κόρη της. Ο Βεϊσέλ για πρώτη φορά λέει στην Τουλάι πως πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή. Η Μελέκ τους ακούει και τότε θυμάται το όνομα μιας κοντινής πόλης.

Σκέφτεται πως ίσως η κόρη της είναι εκεί και αποφα­σίζει να πάει μόνη της και να την αναζητήσει. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν φεύγει από το σπίτι με σκοπό να φτάσει στην πόλη αυτή ελ­πίζοντας να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει για το διάστημα που όλοι τη θεωρούσαν νεκρή.

Οι ώρες, όμως, περνούν και η απου­σία της ανησυχεί την Τουλάι και τη Ζουλιντέ, οι οποίες αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Την ίδια ώρα, η Μελέκ φτάνει στον σταθμό των λε­ωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την Αστυνομία.

Η Μελέκ καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει γιατί φοβάται. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, όλοι ανακουφί­ζονται, ενώ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τότε, ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει να θυμάται περισσότερα, αν και η Τουλάι ανησυχεί για τη στιγμή που η γυναίκα θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς τον θάνατο της κόρης της.

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση τους και είναι σοκαρισμένη, αλλά τους διαβεβαιώ­νει πως δεν θα ξανακάνει τίποτα κρυφά. Την επόμενη μέρα, ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη την οποία θυμήθηκε η Μελέκ, αναζητώντας στοιχεία για την Ελίφ. Είναι πια σίγουροι όλοι πως βρί­σκονται κοντά στα ίχνη της μικρής και σύντομα θα έχουν στοιχεία για να την εντοπίσουν.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved