Έξαψη: Αλέξανδρος και Κλαίρη έρχονται σε ρήξη!
Media

Έξαψη: Αλέξανδρος και Κλαίρη έρχονται σε ρήξη!

Έξαψη: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ και όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα μυστικά που έρχονται στο φως επηρεάζουν όλους και, όπως θα δούμε, πολύ περισσότερο τη σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο.

Όσο και αν οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους, φαίνεται πως θα έρθει μία μεγάλη ρήξη.

Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο παντοπωλείο της Κλαίρης, όπου εκεί έρχεται αντιμέτω­πος με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Το ζευγάρι έχει έναν μεγάλο καβγά με αποτέ­λεσμα ο άντρας να φύγει από εκεί εκνευρισμένος.

Την ίδια στιγμή, η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της απ' όλους. Δεν θέλει να τους ανησυχήσει, αλλά δεν καταφέρνει να κρατήσει κρυφή την κατάσταση της για πολύ καιρό ακόμη.

Η ασθένεια της Εβίτας αποκαλύπτεται και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση. Το γε­γονός αυτό, όμως, φέρνει όλη την οικογένεια στο πλευρό της και ενώνονται ξανά.

Παράλληλα, η Κλαίρη συναντάει τον Αλέξανδρο, για να λύσει τη μεταξύ τους πα­ρεξήγηση. Εκείνος, όμως, έχοντας μάθει τον αγώνα που δίνει η Εβίτα για την υγεία της, παλεύει με τις ενοχές. Φοβάται ότι η στεναχώρια που προκάλεσε στη γυναί­κα του την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Η Κλαίρη στέκεται στο πλευρό του, αλλά εκείνος το μόνο που θέλει είναι να συμπαρασταθεί στην Εβίτα.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved