Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα ανακοίνωσε on air τα γεννητούρια στη showbiz
Media

Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα ανακοίνωσε on air τα γεννητούρια στη showbiz

Πάμε Δανάη: Ποιος γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας; Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια του Mega κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Ευχάριστα νέα για τον Ορφέα Αυγουστίδη και την αγαπημένη του, Γεωργία, οι οποίοι έγιναν γονείς. Πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Τζομπανάκη είχε αποκαλύψει τα χαρμόσυνα για το εγγονάκι που περίμενε...

«Ήρθα το καλοκαίρι για να δω μία παράσταση, στην οποία θα έπαιζε, και πριν φύγω μου είπε για το παιδί. Έτσι, είπα ότι θα μείνω εδώ μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Είπα θα μένω περισσότερο εδώ και μάλιστα θα μπορώ να συνεχίσω και τη δουλειά μου, που την άφησα με δύσκολο τρόπο», είχε δηλώσει η μητέρα του ηθοποιού.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Απριλίου, η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε την είδηση για τον ερχομό του μωρού, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας.

«Μου ήρθε μια πληροφορία ότι γέννησε. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας. Να του ζήσει. Να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του. Να πούμε ότι τη Γεωργία δεν την γνωρίζουμε γιατί το κορίτσι δεν είναι από τον χώρο του θεάματος. Αλλά ο Ορφέας είναι ένα πολύ καλό παιδί και ένας τόσο ωραίος άνθρωπος», είχε πει σε συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved