Η τούρτα της μαμάς: «Το παιδί από το Λουτράκι» έρχεται στα Πετράλωνα
Media

Η τούρτα της μαμάς: «Το παιδί από το Λουτράκι» έρχεται στα Πετράλωνα

Η τούρτα της μαμάς: Η συγκεκριμένη τούρτα μιας απλής, καθημερινής, συνηθισμένης μαμάς, της Καίτης Κωνσταντίνου, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, έχει μια μαγική δύναμη.

Κι όμως, ο Παναγιώτης υπάρχει! Και θα τον δούμε… Η εντυπωσιακή του είσοδος συνδέεται με μια ακόμα «κρίση» ζηλοτυπίας για τον εξαφανισμένο Πάρη. Στο μεταξύ, η νέα σχέση της Μαριλού με τον Βαγγέλη, όπως όλα δείχνουν, θα επισημοποιηθεί με πρόταση… γάμου! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η άφιξη της γιαγιάς Αλεξάνδρας περιπλέκει ακόμη περισσότερο την ήδη περίπλοκη κατάσταση.

Απανωτές γκάφες, ευτράπελα και τραγελαφικές καταστάσεις σκορπίζουν άφθονο γέλιο και στο 22ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, στις 23:00.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που απολαμβάνουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως η εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved