MasterChef: Το φαβορί είναι ο Τζιοβάνι και θα ξετρελαθείς με την κούκλα Ελληνίδα σύζυγό του
Media

MasterChef: Το φαβορί είναι ο Τζιοβάνι και θα ξετρελαθείς με την κούκλα Ελληνίδα σύζυγό του

MasterChef: Ο γοητευτικός Ιταλός, Τζιοβάνι Σκαράτζι, ήρθε να κατακτήσει το Ελληνικό Masterchef 5 αφού θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί. 

Μεγαλωμένος μέσα σε εστιατόριο, που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι της Ιταλίας, ο Τζιοβάνι ξεκίνησε να εργάζεται για πρώτη φορά σε κουζίνα στα 16 του χρόνια.

Η γνωριμία και ο γάμος του με μια Ελληνίδα τον έκανε αυτό που αποκαλούμε... ερωτικό μετανάστη στη χώρα μας, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια.
Αν και μετριόφρων, πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει με τις γνώσεις του στην Ιταλική κουζίνα και όχι μόνο, τους κριτές και το MasterChef 5.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλλον βρήκε τον... δάσκαλο του στο ιταλικό φαγητό καθώς ο παίκτης από το Μπάρι της Ιταλίας τον «μάγεψε» από την πρώτη κιόλας audition, όταν κατάφερε να το πάρει απευθείας εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef. Διαθέτει όλα εκείνα τα ωραία χαρακτηριστικά ενός Ιταλού.

Στιλ, γοητεία και φυσικά ταλέντο στη μαγειρική αφού αυτή τη στιγμή «κονταροχτυπιέται» με την Μαργαρίτα για το ποιος από τους δυο είναι το μεγαλύτερο φαβορί.

Μεγάλες του αδυναμίες η κόρη του, τα αμύγδαλα και, φυσικά, τα ζυμαρικά, όπως ο ίδιος έχει πει.

H σύζυγός του Βίκυ Βασιλείου, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μίλησε στη «δημοκρατική» και είπε ότι ο Giovanni, ήταν πάντα λάτρης της Ελλάδας. Επισκεπτόταν τακτικά τα νησιά της χώρας μας για τις διακοπές του.

Το 2009 αποφάσισε να εργαστεί στην Ελλάδα και οι συγκυρίες τον έφεραν σε ένα γνωστό εστιατόριο της Ρόδου όπου και γνώρισε την σημερινή σύζυγό του, που μαζί με την κορούλα τους είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του στον διαγωνισμό.

Από το 2018 διατηρούν στο νησί ένα πανέμορφο εστιατόριο, στο οποίο θα επιστρέψει μόλις τελειώσει το ριάλιτι μαγειρικής.

Δες ην κούκλα σύζυγό του αλλά και την κόρη τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved