Survivor: Χαμός στην καλύβα - Τριαντάφυλλος και Παππάς «καρφώνουν» τον James
Media

Survivor: Χαμός στην καλύβα - Τριαντάφυλλος και Παππάς «καρφώνουν» τον James

Survivor: Ο κακός χαμός σημειώθηκε στην καλύβα στο αποψινό επεισόδιο! Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος τα "έχωσαν" στον James Καφετζή!

Μπαρούτι... μύριζε η ατμόσφαιρα στην παραλία μετά το δεύτερο συμβούλιο! Τόσο ο ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής λένε απίστευτες ατάκες κατά του James Καφετζή!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού μετά το αγώνισμα όπου μπλε ομάδα ηττήθηκε, δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, όπως και ο Ηλίας Μπόγδανος που κέρδισε την ατομική ασυλία στην κόκκινη ομάδα!

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο, η Χριστίνα. Στη συνέχεια ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να «δώσει» στον τάκο τον φίλο του, τον ζαχαροπλάστη, τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσε τον… Αλέξη Παππά! Μετά από αυτό το συμβούλιο και τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη!

Ο James δήλωσε πως ο Αλέξης Παππάς πρέπει να φύγει προκειμένου να ηρεμήσουν! Ο ηθοποιός, εκτός εαυτού τα "έχωσε" on camera στον James: «Έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σαν κοράκι»! Εκεί μία μέρα που είναι όλα ωραία και καλά θα σε κάνει το θήραμά του. Θέλει μεγάλη προσοχή. Κόβει έδαφος, φτάνει στα παπούτσια, μετά κόβει αστραγάλους και σιγά σιγά τεμαχίζει.»!

Ο δε Τριαντάφυλλος πυρ και... μανία παραδέχτηκε ότι ο James κάνει τους πάντες άνω κάτω! «Μεγάλη προσοχή στον James γιατί αυτός θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δεν θα μπορεί κανένας μα κανένας να διώξει»!

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved