Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Άλλος ένας παίκτης αποχώρησε από το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ετοίμασε τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στα πάτρια εδάφη.

Στο τελευταίο Συμβούλιο της εβδομάδας (7/4) παρακολουθήσαμε πολλές εντάσεις και ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε και Κόκκινης ομάδας. Κι αυτό το Συμβούλιο επιφύλασσε πολλές εντάσεις με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά, τον James Καφετζή και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο της αποχώρησης και ξεκίνησε μια κουβέντα για το ποιος πιστεύουν οι παίκτες ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Αλέξη Παππά, ο οποίος κατηγόρησε τον Ηλία Μπόγδανο και τον James Καφετζή για «μαγείρεμα» ψηφοφοριών. Ο Ηλίας με την σειρά του και σε χαμηλούς τόνους αρνήθηκε την οποιαδήποτε κατηγορία και βρέθηκε σε μια αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά. Οι παίκτες εξήγησαν στον Ηλία πως ο Αλέξης δεν "τα έχει βάλει" μαζί του, αλλά θεωρεί πως τον υποκινεί ο James για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Ο Τριαντάφυλλος με την σειρά του είπε πως στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν πράγματα και θαύματα, καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι άνθρωποι δεν πατούν στα πόδια τους και χρειάζονται συμπαραστάτες, αναφερόμενος στον Γιώργο Κόρομι. Η διαμάχη ανάμεσα τους καλά κρατεί ακόμα. Ο Κόρομι δήλωσε για τις κατηγορίες του τραγουδιστή: "Άλλοι πατάνε στις μύτες τους. Εγώ έχω τις φιλίες μου εδώ, δεν υποκρίνομαι. Με αυτούς που τα έχω και είμαι καλά έχουμε φτιάξει το καλυβάκι μας και περνάμε καλά".

Τον λόγο λίγο αργότερα πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αντιτέθηκε στον Ντάφυ, συμφωνώντας με τον Γιώργο Κόρομι, λέγοντας του πως παίζει ξεκάθαρα θέατρο ο τραγουδιστής της Κόκκινης ομάδας.

Αμέσως μετά ο παρουσιαστής διέκοψε την συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες και ήρθε η μεγάλη ώρα που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος ήταν οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους επέλεξε το κοινό να στηρίξει και ποιες αντιδράσεις υπήρξαν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος;

Δείτε στην παρακάτω gallery τον παίκτη που αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved