Survivor: Σάκης και Μαριαλένα κοιμήθηκαν ξανά μαζί - Δες το βίντεο!
Media

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα κοιμήθηκαν ξανά μαζί - Δες το βίντεο!

Survivor: Τι και αν τους «χώρισαν» και είναι σε αντίπαλες ομάδες, η Μαριαλένα Ρουελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης κοιμούνται μαζί δίπλα δίπλα!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να χώρισαν όμως έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά τον «χωρισμό» τους στο survivor, οι δύο παίκτες δεν έπαψαν λεπτό να στεναχωριούνται που δεν είναι στην ίδια ομάδα.

Η Μαριαλένα είχε πει: «Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα έχουν παίξει ήδη δύο φορές με την ψυχολογία μου. Μαζεύω τα κομμάτια μου... Η μία φορά ήταν όταν φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αργότερα τον συνήθισα και πλέον είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι»!

Και είχε αναφέρει: «Τώρα, πάλι αυτόν τον δικό μου άνθρωπο, το παιχνίδι μου τον πήρε και τον πήγε στην αντίπαλη ομάδα για να είμαστε αντίπαλοι. Λύγισα, ένιωθα δυνατή, αλλά είμαι ευαίσθητη. Προσπαθούσα τόσο καιρό να μείνω δυνατή και να μην κλάψω, αλλά δεν γίνεται».

Και ο Σάκης Κατσούλης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό«Το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε ξανά κοντά με τη Μαριαλένα. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εμένα και ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% . Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτό θα κάνω κι εγώ και θα δώσω τα πάντα για την κόκκινη ομάδα πλέον»!

Μάλιστα ο Σάκης δήλωσε για την πρώην αγαπημένη του: «Στο αγώνισμα ένιωσα σαν να κάνω μια καινούργια αρχή. Κάτι λείπει από μέσα μου. Το κομμάτι της Μαριαλένας. Ποτέ η νίκη μου δε θα είναι η ίδια όπως πριν. Νομίζω είναι υπέρ μου, που το παραδέχομαι και το λέω. Και πολύ υπέρ των παιδιών που τους το δήλωσε πριν το αγώνισμα. Θα μάθω να ξεχωρίζω το προσωπικό και το ομαδικό.»

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, είδαμε πλάνα με αγκαλιές, τους είδαμε να κοιμούνται μαζί ξανά και ξανά!

Στο χθεσινό (7-4) επεισόδιο τους είδαμε να κοιμούνται πάλι πλάι πλάι!

Δες τους και εσύ παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved