Μεσάνυχτα: Μπόμπα: Το άγχος μετά τη γέννα και οι ετοιμασίες του δωματίου για τα δίδυμα!
Media

Μεσάνυχτα: Μπόμπα: Το άγχος μετά τη γέννα και οι ετοιμασίες του δωματίου για τα δίδυμα!

H Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, την εγκυμοσύνη της, το μεγάλος της άγχος αλλά και τις ετοιμασίες του δωματίου για τα δίδυμα κορίτσια της!

Η Χριστίνα ανέφερε μεταξύ άλλων για την γνωριμία της με τον Σάκη:

«Γνωριστήκαμε γιατί η εταιρεία που δούλευα ήταν χορηγός της εκπομπής του. Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε φανεί πολύ φασαριόζος. Αλλά στο πρώτο ραντεβού είπα εγώ αυτό τον άνδρα θα τον παντρευτώ. Όταν βγήκαμε σε εκείνο το ραντεβού είπα αυτός είναι. Δεν μου δημιούργησε ποτέ ανασφάλεια. Μακάρι τα κορίτσια μου να βρουν έναν άντρα σαν τον μπαμπά τους. Ο Σάκης δεν έχει ανασφάλεια για να τονίσει ότι έχει θαυμάστριες οπότε δε μου καλλιέργησε ποτέ ένα συναίσθημα ανταγωνισμού.»!

Και τόνισε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ. Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει.»!

Και πρόσθεσε: «Στη ζωή μας μπορεί να πληγωθώ αν ακούσω κάτι κακό κυρίως για τον Σάκη. Για να ακολουθήσω το Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, πήγα να παραιτηθώ τη μέρα μάλιστα που πήρα προαγωγή. Έτρεμα. Αλλά το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ.»!

Και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Το άγχος μου είναι αν θα προλαβαίνω να τα κάνω όλα με δυο παιδιά. Εγώ ήθελα αγόρια και ο Σάκης κορίτσια αλλά η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη που δεν μας νοιάζει. Πήγα 3 φορές στο νοσοκομείο και φοβήθηκα. Ήταν κολικός νεφρού. Όλα πήγαν καλά»!

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για το δωμάτιο που έχουν αρχίσει και ετοιμάζουν μιας και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν ένα δωμάτιο που δεν το χρησιμοποιούσαν!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Μεσάνυχτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved