Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στο MEGA - Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στο MEGA - Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Είναι επίσημο! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στο MEGA, εκεί από όπου ξεκίνησε!

Ο σταθμός ανακοίνωσε την συνεργασία!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν και μάλιστα σε γνώριμα για εκείνη λημέρια, εκεί δηλαδή απ' όπου ξεκίνησε την λαμπρή πορεία της στην τηλεόραση!

Οι φήμες ήταν έντονες το τελευταίο διάστημα ότι η παρουσιάστρια θα επέστρεφε στο πρώτο τηλεοπτικό της σπίτι!

To ρεπορτάζ έλεγε: «Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότητα για 2+2. Δεν έχει πέσει η υπογραφή, εκκρεμεί ακόμα η ζώνη, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι μεσημεριανή ζώνη. Και δεν ξεκινάει τον Οκτώβρη αλλά το Σεπτέμβρη»!

Οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν... και σήμερα, 8 Απρίλη, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το Mega!

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει: "Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες"!

Και προσθέτει: "Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved