Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή είναι η σκληρή τιμωρία του Δούκα στον Νικηφόρο
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή είναι η σκληρή τιμωρία του Δούκα στον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το πρωινό έδωσε ακόμα ένα δυνατό spoiler για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1!

Δούκας και Νικηφόρος σε «πόλεμο» μέχρι τέλους!
Ο Δούκας είναι σίγουρος πια για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε έξι χρόνια στην εξορία και στον εισαγγελέα και ετοιμάζει σκληρή τιμωρία για τον γιο του.
Στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει ένα μεγάλο οικογενειακό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι οι Σεβαστοί θα στρέψουν την πλάτη τους στον Νικηφόρο με πρώτο τον Δούκα.
Ο Δούκας του ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία. Η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του.

Ενώ, σήμερα, 8 Απρίλη, θα δούμε: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη..

Οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved