Σιωπηλός Δρόμος: Τι κρύβει η μυστηριώδης «Θάλεια Καρούζου» στο νέο σίριαλ του Mega;
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Τι κρύβει η μυστηριώδης «Θάλεια Καρούζου» στο νέο σίριαλ του Mega;

Σιωπηλός Δρόμος: Τις καλύτερες εντυπώσεις μεταξύ των τηλεθεατών έχει κερδίσει η νέα σειρά του Mega που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή. 

Το σενάριο και η πλοκή της σειράς σε συνδυασμό με τα κινηματογραφικά πλάνα και τη σκηνοθεσία, δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για ένα άρτιο και άψογο αποτέλεσμα.

Φυσικά, κάποιοι ήρωες έχουν ήδη ξεχωρίσει μέσα από τη σειρά όπως αυτός της Θάλειας Καρούζου η οποία είναι πραγματικά μυστηριώδης ως χαρακτήρας. Είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα, όμορφη, εύστροφη, ευθύς και ασυμβίβαστη. Όταν άθελά της θα εμπλακεί στη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς, η Θάλεια θα μπει στο στόχαστρο όλων και θα δώσει τη μάχη της ζωής της.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα την υποδύεται και είναι μία από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της. Για όσους θυμούνται πως κάπου την έχουν δει, να θυμίσουμε ότι πρωταγωνίστησε στην ταινία Μικρά Αγγλία το 2013 σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη.

Οι υπόλοιπες ταινίες της περιλαμβάνουν το The Interrogation και το Kala azar. Ήταν επίσης ένα από τα αστέρια της τηλεοπτικής σειράς Η λέξη που δεν λες. Η Πηνελόπη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Επίσης κέρδισε υποψηφιότητα για το Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερου Α' γυναικείου ρόλου.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο instagram, την ημέρα της πρεμιέρας της σειράς: «Όταν ο Σιωπηλός Δρόμος πρωτοέφτασε στα χέρια μου ήταν ένας πάκος με δεκατρία σενάρια, και ανοίγοντας κάθε ένα από αυτά με περίμενε πάντα μια έκπληξη. Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα με τον Βαρδή Μαρινάκη, ανοίχτηκε ένας καινούργιος κόσμος μπροστά στα μάτια μου. Ένας κόσμος πλούσιος σε εξαιρετικά ταλαντούχους και πλέον αγαπημένους ανθρώπους, σε πολύτιμους συνεργάτες, σε γυρίσματα με χιόνι και ήλιο, με γέλια και κλάματα, πολλή δουλειά σε ένα κλίμα σύμπνοιας και εμπιστοσύνης. Εύχομαι, όπως έχουμε αγαπήσει τον Σιωπηλό Δρόμο εμείς, να τον αγαπήσετε κι εσείς, το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα στις 21.00 θα ξεκινήσει τη διαδρομή του».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved