Έλα στη θέση μου: Η μεγάλη ανατροπή! Η Φαίη φεύγει για πάντα!
Media

Έλα στη θέση μου: Η μεγάλη ανατροπή! Η Φαίη φεύγει για πάντα!

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη, αφού συλλαμβάνεται για τη ληστεία των χρημάτων του Βλάση, κάνει μαζί του μία συμ­φωνία, με σκοπό να αφεθεί ελεύθερη.

Στη συνέχεια, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, εκείνη παίρνει μία σημαντική απόφαση τόσο για το δικό της καλό όσο και των υπολοίπων. Αυτή δεν είναι άλλη από το να φύγει για πάντα!

Η Φαίη, από την πρώτη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι ερωτευμένη με τον Βλάση, άρχισε να κάνει διάφορες ενέργειες παρεμβαίνοντας στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή του.

Μόνο που όλα αυτά έκα­ναν τον άντρα να μην τη θέλει πια, με εκείνη να πλη­γώνεται ανεπανόρθωτα. Παρ' όλα αυτά, όμως, η Φαίη δεν το έβαλε κάτω και κατέστρωσε ακόμη ένα σχέδιο εναντίον του.

Τη ληστεία των δέκα εκατομ­μυρίων ευρώ, ενοχοποιώντας την τότε σύντροφό του, τη Θάλεια.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Βλάσης μαθαίνει πως η Φαίη έχει τα χρήματά του και την ώρα που ετοιμάζεται να φύ­γει για το Πήλιο την αιφνιδιάζει, φέρνοντας την Αστυνομία στην πόρτα του σπιτιού της.

Εκείνη σοκάρεται απ' αυτή την εξέλιξη και προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητά της. Αλλά μάταια. Και αυτό γιατί εμφα­νίζεται η Θάλεια, η οποία ομολογεί την αλήθεια. Τό­τε ο Βλάσης κάνει μία συμφωνία με τη Φαίη. Απο­σύρει τις μηνύσεις του, παίρνοντας πίσω τα χρήμα­τά του, με εκείνη να αφήνεται ελεύθερη και να παίρνει μία σημαντική απόφαση. Να κλείσει την ιστορία μια και καλή με τον Βλάση, αλλά και με τη Ρενάτα και τον Μάρκο, οι οποίοι εξαιτίας της ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Αρχικά, κα­λεί τον Βλάση στο σπίτι της όπου έχει ετοιμάσει ένα επίσημο δεί­πνο. Εκεί, τον αποχαιρετά καθώς του ανακοινώνει ότι σκο­πεύει να φύγει για πάντα.

Ωστόσο, του ζητάει να τη διαβε­βαιώσει ότι δεν θα της στήσει ξανά κάποια παγίδα γιατί όπου βρίσκεται αυτή θα είναι και η κόρη τους, η Ζωή, την οποία δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο.

Ο Βλάσης παραξενεύεται ιδιαίτερα και τη ρωτάει πού θα πάνε να μείνουν. Η απάντηση της, όμως, δεν τον ικανοποι­εί. Συγκεκριμένα, όπως του λέει, το επόμενο πρωί δεν θα τη βρει στο σπίτι της και σε μία εβδομάδα το αργότε­ρο δεν θα είναι ούτε στο Πήλιο ούτε στη Σικελία.

Και αυτό γιατί, όταν πρότεινε στον Μάρκο να πάνε μαζί στη Σικελία, εκείνος προφασίστηκε πως είχε διάφορες δουλειές. Το επόμενο πρωί, η Φαίη πηγαίνει στη Sofo και συναντά­ει τη Ρενάτα και τον Μάρκο.

Τότε τους λέει πως δεν θα τους απασχολήσει πολύ και το μόνο που θέλει εί­ναι να τους αποχαιρετήσει, πριν εξαφανιστεί για πά­ντα. Εκείνοι σαστίζουν και τη ρωτάνε πού σκοπεύει να πάει. Η Φαίη, όμως, δεν τους αποκαλύπτει τα σχέδιά της και φεύγει, αφήνοντας πίσω της ένα μυστήριο σχετι­κά με το πού πηγαίνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved