House Of Fame: Κι άλλο ειδύλλιο «έσκασε» στην Ακαδημία! Δες ποιοι παίκτες έχουν έρθει κοντά
Media

House Of Fame: Κι άλλο ειδύλλιο «έσκασε» στην Ακαδημία! Δες ποιοι παίκτες έχουν έρθει κοντά

House Of Fame: Ένα ακόμη ειδύλλιο φαίνεται πως γεννιέται μέσα στην μουσική Ακαδημία. Mετά τον Στέφανο και την Mαριάννα που τους είδαμε να έρχονται πολύ κοντά από τις πρώτες κιόλας ημέρες μέσα στην Ακαδημία, ένα νέο φλερτ «φουντώνει».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (8-04) ο Γιώργος Ντίνος αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και την Έλενα Δομάζου, ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει να της το δείξει με διακριτικότητα και σεβασμό.


«Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα. Εννοώ τα λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο. Σίγουρα υπάρχει φλερτ, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά για να μη μιλήσω για την κοπέλα και πω κάτι που δεν ισχύει. Θέλω να την προσεγγίσω με έναν πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο για να της δείξω και τον σεβασμό μου πάνω απ’ όλα. Της αξίζει, στις περισσότερες γυναίκες αξίζει, για να μην πω σε όλες.

Δεν ξέρω που θα οδηγήσει, μπορεί να μην οδηγήσει και πουθενά. Νομίζω είναι αμοιβαία η συναισθηματική στήριξη, το χαμόγελο, η ωραία κουβέντα, το κομπλιμέντο. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και της αρέσει. Δε νομίζω ότι αποσκοπούμε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ο Στέφανος και η Μαριάννα, έχουμε και μια άλφα ηλικία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος.

Λίγο νωρίτερα είδαμε την Έλενα να μπαίνει στην αίθουσα οπού Γιώργος έκανε την πρόβα του τραγουδιού του και να χορεύει μόνο για εκείνον.

Δες το απόσπασμα.

Ποιοι είναι οι δυο σπουδαστές που έχουν έρθει κοντά.

Γιώργος Ντίνος


Είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα. Γνήσιος «μεταλάς» στο Γυμνάσιο, γράφτηκε σε μουσική σχολή για να μάθει να τραγουδάει. Μεγαλώνοντας, πέταξε τα καρφιά, έκοψε τα πολλά headbanging και το ρεπερτόριό του απέκτησε μεγαλύτερη ποικιλία. Πλέον, αγαπά την ελληνική ροκ αλλά με το ίδιο πάθος ερμηνεύει λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Έχει τραγουδήσει στο δρόμο αλλά και σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας με τις μπάντες του. Είναι συνεσταλμένος αλλά όταν τραγουδάει γίνεται άλλος άνθρωπος. Εάν ερωτευτεί, μπορεί να κάνει τα πάντα… όπως να μετακομίσει στο Παρίσι για χάρη μιας κοπέλας που γνώρισε ένα βράδυ τραγουδώντας…


Έλενα Δομάζου

Είναι 28 ετών και κατάγεται από τον Πειραιά. Ξεκίνησε τα μαθήματα φωνητικής όταν ήταν 12 ετών και στα 16 της έφτιαξε μια μπάντα εναλλακτικού ροκ. Σήμερα, το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Γοητεύτηκε από την ισπανική κουλτούρα, έμαθε τη γλώσσα και πλέον ο ρυθμός και τα τραγούδια της ισπανικής και λατινοαμερικάνικης κουλτούρας έχουν γίνει κομμάτι της. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης ενώ η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι με τον ΒΟ σε τραγούδι της Καίτης Γαρμπή! Είναι ανταγωνιστική, λατρεύει το τραγούδι και τη μαγεύει ο κόσμος της showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved