Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι και η Ανέτ προδίδει τον Δούκα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι και η Ανέτ προδίδει τον Δούκα!

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις και καθοριστικές αποφάσεις φέρνουν τα μέλη της οικογένειας Σεβαστού στα όρια τους με αποτέλεσμα οι μεταξύ τους σχέσεις να διαταράσσονται ίσως πια για πάντα.

Ο Δούκας και ο Νικηφόρος έρχονται σε οριστική ρήξη, η Ανέτ ομολογεί ένα έγκλημα του αδελφού της, ενώ ο Κωνσταντής αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του με τη Δράσω.

Όσο και αν προσπαθούν η Μυρσίνη και ο Δούκας να κρατή­σουν ενωμένη την οικογένεια τους, είναι αδύνατον. Μά­λιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επει­σόδια, η οικογένειά τους θα διαλυθεί και θα προκληθούν τριγμοί στις μεταξύ τους σχέσεις, που δύσκολα πια θα επουλωθούν.

Αρ­χικά, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος τον πρόδωσε στην υπόθεση με τη βιομηχανική ζώνη και πως εκείνος βρίσκεται πίσω από την καταστροφή του σχεδίου του με αποτέλε­σμα ο άντρας να πρέπει να ζει στην απομόνωση για έξι χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, και αφού επιβεβαιώνει όσα έμαθε, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Νικηφόρο.

Από την άλλη, ο τελευταίος αλλάζει στάση και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρη όπου η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενεια­κές στιγμές με το παιδί.

Κι ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω παντρεύο­νται, ο Δούκας εισβάλλει κρυφά στο αστυνομικό τμήμα και αρπάζει ένα έγγραφο που τον ενοχοποιεί. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υπο­ψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ τους το επιβεβαιώνει.

Η τελευταία προδί­δει τον αδελφό της αυτή τη φορά και δεν θέλει να συγκαλύψει ένα ακόμη έγκλημα του. Παράλληλα, η Μυρσίνη προσπαθεί να συμπα­ρασταθεί στον Δούκα, ο οποίος όμως πια έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά και δέχεται πόλεμο από την ίδια του την οικογένεια.

Η Ασημί­να προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ εκείνος παίρνει μία απόφαση που θα ταράξει ξανά τη σχέση του με τον Κωνσταντή. Ο ίδιος αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών οδηγώ­ντας τη Μυρσίνη στην απελπισία, αφού βλέπει την οικογένεια της να διαλύεται.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο.

Όμως π χαρά τους δεν κρατάει για πολύ γιατί βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπες. Παράλληλα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον ερωτά τους. Ο νεαρός αποφασίζει να τη συγχωρέσει μιας και δεν μπορεί να μείνει μακριά της.

Την ίδια ώρα όμως, ο Νικηφόρος κάνει μία συμβιβαστική πρόταση στην Ασημί­να για τον μικρό Σέργιο. Ο ίδιος ψάχνει για συμμάχους και δεν θέλει να πολεμάει άλλο τη μάνα του παιδιού του.

Ακόμη, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα του, κάνει στον Μιλτιάδη μία απρόβλεπτη πρόταση, η οποία όμως φέρνει νέες φουρτούνες στους Σεβαστούς. Πλέον τίποτα δεν θυμίζει την άλλοτε ισχυρή και ενωμένη οικογένεια μιας και ο ένας πια πολεμάει τον άλλο. Η Μυρ­σίνη είναι ανήμπορη να αντιδράσει βλέποντας τους γιους της διχα­σμένους, τον άντρα της να πηγαίνει κόντρα στο παιδί του, αλλά και τον Δούκα με την Ανέτ να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved