Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από σπίτι του
Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από σπίτι του

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που γνώριζε τον εξαίρετο δημοσιογράφο μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα με μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο πολλές φορές εξ' αποστάσεως ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του, ενώ το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του star, o δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Η δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ενώ όταν αποχώρησε το 2017 από το κανάλι, συνέχισε την πορεία του στο κανάλι του STAR.

Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», και διαχειριστής γνωστής ιστοσελίδας άφησε το δικό του στίγμα με τα έγκυρα ρεπορτάζ του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού

Το gossip-tv.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά η παρουσιάστρια, όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να προβεί σε καμία δήλωση.

Στο κινητό της τηλέφωνο απάντησε στενή συνεργάτιδά της παρουσιάστριας, η οποία μας ενημέρωσε πως είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν δηλώσεις αυτή τη στιγμή, δεδομένου του σοκ στο άκουσμα της είδησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved