Αγγελική: Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική!
Media

Αγγελική: Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική!

Αγγελική: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA. Τι θα απαντήσει στην πρόταση γάμου του Στέφανου;

Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της. Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε. Στον κόσμο των Ζάχων, ο Θωμάς με τη Λένα είναι ακόμη ψυχραμένοι, ενώ στο σπίτι των Αργυρών η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στο γιατρό του χωρίς εκείνη. Στην πραγματικότητα, συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής.

Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την υποτιθέμενη αυτοκτονία, αλλά η Αθηνά τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται στο θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει την Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα. Στη συνέχεια, η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει.

Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του λέει ότι ξέρει πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, αλλά για αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει την Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός έκοψε τα φρένα του Μιχάλη, προκαλώντας την αποβολή της Σοφίας.

Ο Παύλος, έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε σύγκρουση με τον Δημήτρη. Η Αθηνά επεμβαίνει, θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την Αγγελική. Με την επιστροφή του Μιχάλη στο σπίτι, οι Ζάχοι λένε στον Αποστόλη την αλήθεια για το βιασμό της Λένας από τον Αργυρό. Η Αθηνά, έχοντας αντιληφθεί ότι η Αγγελική ξέρει ότι της λένε ψέματα, βρίσκει μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά.

Η Σοφία λέει στην Κατερίνα ότι θα φύγει από το κτήμα με τα παιδιά και την Ιωάννα και τη ρωτάει αν θα τους ακολουθήσει. Η Κατερίνα, ενώ είναι ευχαριστημένη από τη Σοφία, μπαίνει σε δίλημμα, καθώς, αν δεχθεί, θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον Δημήτρη και δεν το θέλει. Η Ελένη πανικοβάλλεται όταν ο συνεργάτης της της δηλώνει πως δεν θα την καλύψει στο δεύτερο τεστ DΝΑ που έκανε, Αυτό την αναγκάζει να πει στον Μιχάλη ότι θα εξαφανιστεί για ένα δια αποκαλύπτοντας του και αληθινή της ταυτότητα.

Ο Δημήτρης κρυφακούει το ξέσπασμα του Νικόλα στην Αθηνά και αποφασίζει να δράσει για να μην αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για όσα έχουν γίνει. Ο Παύλος βρίσκει την Ελένη και της ζητάει εξηγήσεις και εκείνη του λέει ότι ο Αργυρός γνώριζε για το βιασμό και υποψίες ότι η Αθηνά και ο γιος της σκότωσαν τον πατέρα του κοριτσιού. Η Αθηνά ζητάει από τον Μιχάλη να τηρήσει τη συμφωνία τους, αλλά αυτός της λέει ότι, για να φύγει για πάντα, θέλει τα χρήματα που του υποσχέθηκε. Το βράδυ ο Στέφανος μαζεύει την οικογένεια για ένα σημαντικό λόγο. Κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική και εκείνη δέχεται. Άλλωστε είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved