Άγριες μέλισσες: Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον Προύσαλη - Τι θα συμβεί;
Media

Άγριες μέλισσες: Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον Προύσαλη - Τι θα συμβεί;

Άγριες μέλισσες: O Γιώργος Σουξές, ο Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο γάμο με τη Ρίζω, αλλά και στην επόμενη σεζόν της σειράς.

Ο Βασίλης Προύσαλης και η Ρίζω παντρεύονται. Φαντάζομαι ότι είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή και για τους δύο.

Από την πλευρά του Προύσαλη θα υπάρξει συγκίνηση γιατί είναι κάτι που το ήθελε πολύ η μητέρα του και κατ΄ επέκτασιν τον οδηγεί και αυτόν σε μία συγκινησιακή φόρτιση. Ο Προύσαλης αν και σχεδόν το είχε πάρει απόφαση ότι θα είναι μόνος του ξαφνικά βρέθηκε με μια γυναίκα την οποία επί καιρό την είχε στο σπίτι του, την είχε συνηθίσει. Στις μικρές συγκρούσεις τους μάλιστα στεναχωριόταν που μάλωναν. Την έχει ερωτευθεί.

Όταν η Ρίζω αποδέχεται την πρόταση οι άνθρωποι στο Διαφάνι δείχνουν ενθουσιασμό γι αυτόν τον όμορφο τρόπο που κατέληξε η σχέση των δύο ηρώων

Γιατί στην πραγματικότητα τους αγαπούν και τους δύο. Είναι συμπαθείς ήρωες στο χωρίο. Ο Προύσαλης για πρώτη φορά τους κερνάει από την χαρά του χωρίς να τσιγκουνεύεται.

Πως θα κυμανθούν από εδώ και πέρα οι ζωές των δύο ηρώων;

Η Ρίζω είναι ένα ανεξάρτητο πλάσμα. Του κρύβει πράγματα όταν αυτά έχουν να κάνουν με τις ζωές άλλων. Ο Προύσαλης θέλει να τα μαθαίνει όλα αλλά είναι πολύ πιθανό να ξαναέρθουν σε μικροσυγκρούσεις αλλά όχι να το διαλύσουν.

Ο Προύσαλης είναι στη θέση του διοικητού στο Διαφανί. Πώς θα λειτουργήσει απέναντι στη τεράστια διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τις δύο εκ των αδελφών Σταμίρη που διεκδικούν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου;

Ο Προύσαλης είχε σχέσεις με την οικογένεια των κοριτσιών. Γνώριζε και εκτιμούσε πάρα πολύ τον πατέρα τους και είχε αναλάβει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του προστάτη τους όταν πέθανε εκείνος. Νομίζω ότι θα είναι συναινετικός. Θα προσπαθήσει να τους τα φτιάξει για να προχωρήσει η ζωή τους ήρεμα παρακάτω. Βέβαια δε ξέρω πως θα λειτουργήσει αν μαθευτεί ότι οι τρεις μαζί σκότωσαν το Σέργιο.

Αυτό όμως δε θα γίνει γνωστό κάποια στιγμή αφού το έχει μάθει ο Νικηφόρος;

Ο Νικηφόρος δε θα το πει προς χάριν του παιδιού για να μη διαταραχθεί η ζωή του.

Οι Άγριες Μέλισσες παίρνουν παράταση και για την επόμενη σεζόν, όπου θα δούμε πώς εξελίσσεται η ζωή των κατοίκων κατά τη διάρκεια της επταετίας. Πώς νιώθετε γι’ αυτή την τόσο θερμή ανταπόκριση του κοινού;

Εγώ βλέπω να πηγαίνει και για πέμπτο χρόνο η σειρά αν οι ικανότατοι σεναριογράφοι της βρουν ιστορίες που τους ικανοποιούν και κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού. Η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλο σίριαλ.

Τι να περιμένουμε, επομένως, του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες;

Δεν ξέρω! Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι πως επειδή εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολα, για το δικό μου ήρωα η κατάσταση θα είναι μάλλον περίεργη. Μπορεί να δούμε και εκτός υπηρεσίας τον Προύσαλη αν π.χ. κυνηγούν έναν αριστερό και εκείνος, λόγω του καλού του χαρακτήρα, δεν τον παραδώσει. Αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης του Προκόπη, ο Προύσαλης θα προτιμήσει να τον κρύψει παρά να υπακούσει στις εντολές.

Πηγή: 7 μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved