Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό «αντίο» των φίλων και συναδέλφων του που ραγίζει καρδιές
Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό «αντίο» των φίλων και συναδέλφων του που ραγίζει καρδιές

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί όσα νέα στοιχεία βλέπουν το φως μετά την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι του. 

Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι από χθες φτωχότερος και η οικογένειά του, η σύζυγός του και ο 19χρονος γιος του, συντετριμμένη από τον ξαφνικό και με τόσο άγριο τρόπο χαμό του.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι του σόκαρε τους πάντες αλλά κυρίως τους φίλους και νυν και πρώην συνεργάτες του οι οποίοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον φίλο και επαγγελματία Γιώργο Καραϊβάζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το χρονικό της δολοφονίας του όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή Έλα χαμογέλα:

Οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς συντάκτες όλων των καναλιών λύγισαν στην είδηση της δολοφονίας τους την οποία μάλιστα έπρεπε να "καλύψουν" δημοσιογραφικά με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από το σημείο όπου στήθηκε καρτέρι θανάτου στον Καραϊβάζ.

Δύο από τους πιο στενούς φίλους του, επίσης μετρ του αστυνομικού ρεπορτάζ, συγκίνησαν με το λιτό αλλά ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμά τους στα social media.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved