Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε την πρώτη ασυλία
Media

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας; Θα τα καταφέρουν οι Μπλε ή οι Κόκκινοι;

Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Το βράδυ της Κυριακής είδαμε στο νησί έναν καβγά.

Αρχικά ο Αλέξης είπε: «Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας τότε άρχισε σιγά σιγά να φρικάρει και ο Αλέξης συνέχισε: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

Ο Ηλίας απάντησε: «Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος και εμμονικός με ένα άτομο. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Εγώ σου μιλάω ήρεμα και το έχεις πάει επιθετικά».

Και ο Ηλίας τα πήρε με τη στάση του ηθοποιού και όλα όσα έλεγε και τόνισε έξαλλος: «Έχεις θέμα με εμένα. Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, άντε φύγε από δω. Ούτε για καλημέρα. Είσαι ένα μηδενικό, σκουπίδι».

Ο Ηλίας βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να πετά αντικείμενα και να βρίζει, αμέσως το περικύκλωσαν οι παίκτες για να τον ηρεμήσουν και ο Γιώργος Λιανός έφυγε από τη θέση του προκειμένου να μην πιαστούν στα χέρια….

Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία απόψε μετά τη μεγάλη αυτή ένταση;

Δείτε την απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved