Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια η Κουτσελίνη - Λύγισε μιλώντας για τον Καραϊβάζ
Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια η Κουτσελίνη - Λύγισε μιλώντας για τον Καραϊβάζ

Αλήθειες με τη Ζήνα: Διαφορετικά ξεκίνησε σήμερα (12/4) η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Κατά την έναρξη της εκπομπής είδαμε ένα βίντεο - αφιέρωμα στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ. Είδαμε επίσης ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα για τον Γιώργο Καραϊβάζ στη θέση του στο πάνελ της εκπομπής.



Λίγο μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη, μίλησε με δάκρυα στα μάτια, για τον φίλο και συνεργάτη της που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Καλό, καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. "έλα μωρέ Ζήνα". Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε κι εκείνος. Για εμένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του, με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Ήρθε χωρίς να σκεφτεί. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα. Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έγιναν όταν το έμαθα. Πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και σας λέω και λίγα. Ήταν μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μη μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Είμαστε εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved