Συντετριμμένη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ - Αβάσταχτος ο πόνος
Media

Συντετριμμένη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ - Αβάσταχτος ο πόνος

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και ήταν συντετριμμένη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, λύγισε μιλώντας για τον γιο της.

«Αχ Ζήνα μου, τι φαρμάκι ήταν αυτό. Μετά τον πατέρα του ήταν αυτός για εμένα. Τι να πω για τον γιο μου. Είμαστε ίδιοι, είμαστε καρμπόν. Θα κάνω κουράγιο για τον Δημήτρη μου. Έμεινε ορφανό. Γιατί δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδάκι του και του έκοψαν το νήμα της ζωής του τόσο νωρίς; Αναρωτιέμαι το γιατί. Εύχομαι άλλος κανείς να μην κλάψει, άλλος κανείς να μην κλάψει τα παιδάκια του. Αχ Ζήνα μου, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.


Να θυμίσουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη είπε, μεταξύ άλλων, κατά την έναρξη της εκπομπής:
«Καλό, καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. "έλα μωρέ Ζήνα". Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε κι εκείνος. Για εμένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του, με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Ήρθε χωρίς να σκεφτεί. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα. Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έγιναν όταν το έμαθα. Πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και σας λέω και λίγα. Ήταν μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μη μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Είμαστε εδώ».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved