Survivor: Το αγόρι της στον Άγιο Δομίνικο και εκείνη ποζάρει με μπικίνι για το instagram
Media

Survivor: Το αγόρι της στον Άγιο Δομίνικο και εκείνη ποζάρει με μπικίνι για το instagram

Survivor: Παρακολουθεί καθημερινά τον αγαπημένο της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ταυτόχρονα μας δείχνει το άψογο κορμί της στο instagram...

Φέτος ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να επιστρέψει στην Prime Time ζώνη ένα από τα πιο πετυχημένα ριάλιτι προγράμματα. Το Survivor για άλλη μια σεζόν, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, χαρίζοντας στον σταθμό υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας αρκετές προσθήκες νέων παικτών.

Μεγάλη έκπληξη και οι αλλαγές στις ομάδες, αφού σύντομα οι Διάσημοι και οι Μαχητές, έγιναν Μπλε και Κόκκινη ομάδα, ενώ αργότερα υπήρξε νέος ανασχηματισμός με τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα να προκαλούν... πονοκέφαλο στους παίκτες.

Κι όσο εμείς παρακολουθούμε την καθημερινότητά τους στον Άγιο Δομίνικο, οι φανατικοί του Survivor 4, αναζητούν λεπτομέρειες για τις ζωές των παικτών πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM. Μπορεί η ίδια να αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι, γρήγορα όμως έζησε τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον τραγουδιστή σύντροφό της, ο οποίος και βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες του φετινού Survivor.

Οι δυο τους μάλιστα αποκάλυψαν τη σχέση τους, ανεβάζοντας στο instagram μια κοινή φωτογραφία, λίγο πριν αποχωρήσει εκείνος για τον Άγιο Δομίνικο. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved