Survivor: Το εντυπωσιακό έπαθλο και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Πού θα βρεθούν οι νικητές;
Media

Survivor: Το εντυπωσιακό έπαθλο και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Πού θα βρεθούν οι νικητές;

Survivor: Άλλο ένα αγώνισμα ομαδικής ασυλίας έλαβε χώρα στο ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά όμως, είχε το έπαθλο έκρυβε μια ακόμα έκπληξη για τους παίκτες.

Μια έκπληξη επεφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας.

Μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον James Καφετζής, όπου ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου.

Ο Γιώργος Λιανός μετά την ανακοίνωση του πρώτου σκέλους τους επάθλου που δεν ήταν άλλος από έναν παραδοσιακό χαλβά, ανακοίνωσε στους παίκτες το δεύτερο σκέλος, κάνοντας τους να μείνουν με το στόμα… ανοιχτό!

Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε: «Το καλύτερο club της Δομινικανής Δημοκρατίας έρχεται εδώ. Το Μπόνγκο Κόμπο, ένα τρομερό μουσικοχορευτικό show σε μια καταπληκτική ιταλική βίλα μαζί με γνώριμους survivors σας, αυτό θα είναι έκπληξη για εσάς, θα δείτε μετά».

Για τις γυναίκες της παρέας θα υπάρχουν άντρες χορευτές με υπέροχα και καλογυμνασμένα σώματα, ενώ για τους άντρες της παρέας θα υπάρχουν καλλονές γυναίκες, οι οποίες θα τους μαγέψουν με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει πρώτη τους δέκα βαθμούς ήταν εκείνη που κέρδισε το μεγάλο και εντυπωσιακό έπαθλο της δοκιμασίας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ομάδα που κέρδισε.

Αμέσως μετά ακολούθησε το καθιερωμένο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved