Survivor: Το έριξαν... έξω οι Κόκκινοι - Το έπαθλο που μοιράστηκαν με τους Τούρκους παίκτες!
Media

Survivor: Το έριξαν... έξω οι Κόκκινοι - Το έπαθλο που μοιράστηκαν με τους Τούρκους παίκτες!

Survivor: Ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό έπαθλο περίμενε το βράδυ της Δευτέρας (12/4) τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Μια έκπληξη επεφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας, η οποία λίγο αργότερα έγινε και πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες: «Το καλύτερο club της Δομινικανής Δημοκρατίας έρχεται εδώ. Το "Μπόνγκο Κόμπο", ένα τρομερό μουσικοχορευτικό show σε μια καταπληκτική ιταλική βίλα μαζί με γνώριμους survivors σας, αυτό θα είναι έκπληξη για εσάς, θα δείτε μετά».

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν φυσικά το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας, με τον Νίκο Μπάρτζη να κερδίζει την ατομική ασυλία από την αντίπαλη ομάδα.

Οι παίκτες έφαγαν τον παραδοσιακό χαλβά που ήταν μέρος του επάθλου και αμέσως μετά φόρεσαν τα καλά τους και κατέφτασαν στην ειδικά διαμορφωμένη βίλα για να διασκεδάσουν. Εκεί τους περίμεναν οι παίκτες του τούρκικου Survivor, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και όλοι μαζί λικνίστηκαν σε λατινικούς ρυθμούς.

Μια συναυλία με επαγγελματίες τραγουδιστές και χορευτές στήθηκε για χάρη των νικητών του ελληνικού και τουρκικού Survivor. Οι παίκτες έδειχναν να διασκεδάζουν και να ξεδίνουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας στην καλύβα.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved