Media

Μετά το «Παρουσιάστε», πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο ιστορικές παραστάσεις!

Μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή στο σίριαλ "Παρουσιάστε", θα τον απολαύσουμε σε μια από τις πιο ιστορικές παραστάσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Απέργη, τον τηλεοπτικό "Έλτον" που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, "Παρουσιάστε", όπου φέρει την υπογραφή του ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Απέργης μετά την επιτυχία του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, θα τον απολαύσουμε στην ιστορική παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους", την χειμερινή σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμφωνήσει και θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης. Η παράσταση έχει προγραμματιστεί μάλιστα να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Στην εν λόγω παράσταση, όπως έχει γνωστό θα πρωταγωνιστήσουν και ο Μέμος Μπεγνής με την Τζένη Θεωνά. Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

Το "Σεσουάρ για δολοφόνους" στην Ελλάδα ανέβηκε πρώτη φορά 1999 και για τελευταία το 2012, με διαφορετικούς θιάσους κάθε φορά, ενώ κατά καιρούς ανεβαίνει και με περιφερειακούς θιάσους.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved