MasterChef: Δε φαντάζεσαι με τι ασχολείται ο σύντροφος της Μαργαρίτας εκτός από τη ζαχαροπλαστική
Media

MasterChef: Δε φαντάζεσαι με τι ασχολείται ο σύντροφος της Μαργαρίτας εκτός από τη ζαχαροπλαστική

ΜasterChef: Όταν μπλέκει μια μαγείρισσα με έναν ζαχαροπλάστη το μόνο σίγουρο είναι η επιτυχία. Μαργαρίτα και Χρήστος έχουν κάνει γκελ ο ένας στην καρδιά του άλλου.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν είναι μόνο μια καταπληκτική μαγείρισσα, είναι κι ένα κορίτσι που μετράει τα «λόγια» του και σε αυτόν το διαγωνισμό μαγειρικής είναι η μοναδική που δεν έχει πει ότι θέλει να γίνει η επόμενη Ελληνίδα MasterChef.

Ασφαλώς και όχι επειδή δεν το θέλει, αλλά επειδή η Μαργαρίτα μας έχει αποδείξει τα πιάτα είναι αυτά που πρέπει να «μιλάνε».

Αυτό το κορίτσι, το «μαργαριτάρι» όπως την αποκαλούν στο twitter, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτική επιτροπή δεν το είπε λοιπόν αλλά με τις μαγειρικές της ικανότητες, την καλοσύνη της και το επίπεδο της κατάφερε να πείσει άπαντες πως ναι, θα μπορούσε να είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έχει τρελάνει τους πάντες τόσο με τις εξαιρετικές συνταγές της που πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές όσο και με τον ήρεμο και γλυκό της χαρακτήρα.

Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι χρήστες του twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν, ακόμη κι όταν αποχώρησε για μια ημέρα επειδή έτυχε να μαγειρέψει ένα πιάτο που απλά δεν της βγήκε.

Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5. Στην προσωπική της ζωή η Μαργαρίτα είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη.

Και δεν λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στον σύντροφό της, Χρήστο, μέσα στο MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μάλιστα συχνά να την «πειράζει» για τον Χρήστο της, δίνοντας της μάλιστα υπόσχεση πως θα την παντρέψει.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Μαργαρίτας Νικολαϊδή;

Ο σύντροφος της λέγεται Χρήστος Καλομοίρης, είναι pastry chef και έχει δουλέψει σε πολλά γνωστά ξενοδοχεία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Δεν είναι όμως μόνο pastry chef, αφού εκτός από τη ζαχαροπλαστική λατρεύει και το μπουζούκι και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μαργαρίτας είναι ένας πολύ καλός μουσικός!

Έχει κάθε λόγο το κορίτσι αυτό να είναι ευτυχισμένο στο πλευρό του καθώς ο Χρήστος όχι μόνο την αγαπάει αλλά στηρίζει και κάθε της επιλογή.

«Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι», έγραψε ο σύντροφός της παίκτριας όταν πρόσφατα η Μαργαρίτα αποχώρησε.

Η όμορφη παίκτρια ξαναμπήκε στο παιχνίδια και η δύναμή της είναι ο δικός της Χρήστος.

Δες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved