Survivor: Αυτοί είναι οι άλλοι 3 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι άλλοι 3 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση

Survivor: To επεισόδιο της Τρίτης (13/4) μόλις ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση!

Στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, παρακολουθήσαμε μια απίστευτη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον James Καφετζή. Λίγο αργότερα είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία προσπάθησε να κατηγορήσει τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη πως της έκλεψαν... το αντιανεμικό της μπουφάν.

Το επεισόδιο αυτό είχε και τραυματισμούς με τον Ηλία Μπόγδανο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, έπειτα από μια λάθος κίνηση, η οποία του δημιούργησε μια μεγάλη πληγή στο πόδι και τον άφησε εκτός παιχνιδιού.

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε από το νοσοκομείο και είχε σαφείς οδηγίες από τους γιατρούς να μην αγωνιστεί για τουλάχιστον επτά ημέρες. Αγωνίστηκε μόνο για την ατομική ασυλία και ήταν εκείνος που την κέρδισε.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο προτελευταίο Συμβούλιο της εβδομάδας και η Κόκκινη ομάδα ψήφισε έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Με την προτροπή του Γιώργου Λιανού, ώστε να συνεχίσουν την συζήτηση που είχαν αφήσει στην μέση, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ομαδικής ασυλίας, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αποκάλυψε, γνωρίζοντας με βεβαιότητα πως ο James πλησίασε παίκτη της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία της ομάδας τους.

Να σας θυμίσουμε πως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τους υπόλοιπους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δείτε τα βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved