Αυτό είναι το σπίτι που ένωσε τον Μίλτο από το Κόκκινο Ποτάμι με την Ντάλια από το Παρά Πέντε
Media

Αυτό είναι το σπίτι που ένωσε τον Μίλτο από το Κόκκινο Ποτάμι με την Ντάλια από το Παρά Πέντε

Μια ακόμη ανακάλυψη από τους χρήστες του twitter! Βρήκαν το κοινό σημείο και πιο συγκεκριμένα το σπίτι που έχει συνδέσει τον τηλεοπτικό Μίλτο από το «Κόκκινο Ποτάμι» με την τηλεοπτικό Ντάλια από το «Παρά πέντε».

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Θυμάσαι το σπίτι που φιλοξενούνταν ο Μίλτος στο Παρίσι; Είναι το ίδιο σπίτι που κατοικούσε η πάμπλουτη Ντάλια.

Οι χρήστες του Twitter αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικά παρατηρητικοί.

Ανάμεσα στα πλάνα της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι», επεισόδια τα οποία είχαν προβληθεί την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, «ξετρύπωσαν» ένα σκηνικό γνώριμο από την τηλεόραση και από μια άλλη πολύ επιτυχημένη ελληνική σειρά, φυσικά μιλάμε για το Παρά Πέντε που ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις του κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Η βαθύπλουτη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, την οποία υποδύθηκε η Σμαράγδα Καρύδη στο «Παρά Πέντε», δεν θα μπορούσε να μένει σε τίποτα λιγότερο από ένα σπίτι που μοιάζει με παλάτι.

Τεράστιοι χώροι, ψηλά ταβάνια και πολυέλαιοι σε μια έπαυλη που φυσικά διέθετε και ασανσέρ για την εσωτερική πισίνα. Μερικά από τα σημεία του σπιτιού είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν και στη σειρά Κόκκινο ποτάμι.

Ποια είναι αυτά;

Σύμφωνα με τους χρήστες του twitter, το γραφείο και η θέα πίσω αυτό αλλά και το ασανσέρ είναι αυτά που είδαμε και στις δυο σειρές με 14 χρόνια διαφορά.

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved