Ζακέτα να πάρεις: Όσα δεν γνώριζες για την Αριστέα - Θα αποκαλυφθεί το μυστικό του Ευθύμη;
Media

Ζακέτα να πάρεις: Όσα δεν γνώριζες για την Αριστέα - Θα αποκαλυφθεί το μυστικό του Ευθύμη;

Ζακέτα να πάρεις: Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλά για τον ρόλο της ως Αριστέα στη νέα σειρά της ΕΡΤ1

Κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά, Ζακέτα να πάρεις, είναι η νέα πρόταση της ΕΡΤ1 στη μυθοπλασία. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη ως... προστατευτική μάνα του Ευθύμη (τηλεοπτικού γιου της) μίλησε για τη σχέση τους αλλά και το φινάλε που είχε η σχέση του γιου της από τη σύντροφό του, Σωτηρία...

Τι χαρακτήρας είναι η Αριστέα, την οποία υποδύεστε;

Η Αριστέα έχει την πιο κλασική εικόνα και συμπεριφορά μιας μητέρας απέναντι στον γιο της. Μιλάει πολύ, υπερβάλλει, εκφράζει έντονα τα συναισθήματα της, νοιάζεται για το τι θα φάει, τι θα φορέσει κ.ο.κ., ενώ το πιο βασικό είναι ότι επιδιώκει να έχει μια έντονη σχέση μαζί του και να της τα λέει όλα.

Η Αριστέα προσπαθεί να εκμαιεύσει τον λόγο για τον οποίο χώ­ρισε ο γιος της Εύθυμης από τη Σωτηρία. Θα τον μάθει;

Όπως είδατε στο πρώτο επεισόδιο, η Αριστέα κατεβαίνει στην Αθή­να διότι ο Εύθυμης δεν της αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο χώ­ρισε από τη Σωτηρία. Έκτοτε, εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να το μάθει και, όσο δεν το καταφέρνει, τό­σο δημιουργείται μια ρωγμή στη μεταξύ τους σχέση. Μέχρι που καταστρώνει ένα σχέδιο και μαθαίνει το «γιατί». Αυτό που θέλει πιο πολύ απ' όλα είναι να είναι ευ­τυχισμένος ο γιος της.

Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στον Εύθυμη και στη χωρισμένη φίλη του, τη Θάλεια;

Για αυτή την ιστορία δεν θα σου πω τίπο­τα. Δεν θέλω να αποκαλύψω κάποιο μυ­στικό. (Γελάει.)

Η Αριστέα κρύβει κάποιο μυστικά ή εί­ναι αυτά που βλέπουμε;

Η Αριστέα είναι τόσο αυθόρμητη που, ακόμη κι αν θέλει να καταστρώ­σει ένα σχέδιο ή να κρύψει κάτι, αποκαλύπτεται εύκολα. Συνεπώς, δεν νομίζω ότι κρύβει κάποιο φοβερό μυστικό.

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Σε κάθε επεισόδιο, ενώ προχωρούν οι κεντρικές ιστορίες, υπάρ­χουν και κάποιες άλλες, που είναι πιο σύντομες και έχουν μια αυτο­τέλεια. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το γέλιο, οι συγκρούσεις και οι ανατροπές.

Σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί και π σχέση Αριστέας - Εύθυμη;

Όταν οι γιοι μένουν χρόνια μόνοι τους στην Αθήνα και, ξαφνικά, έρχο­νται να μείνουν μαζί τους οι μαμάδες τους, πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν σχέσεις, ρόλοι, όρια.

Εσείς χρειάστηκε ποτέ να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και όρια;

Στα θέματα των σχέσεων και των ορίων, ο κάθε άνθρωπος συνεχώς διεκδικεί χώρο στη ζωή κάποιου αγαπημένου του. Πρέπει, όμως, να αντιλαμβανόμαστε και να σεβόμαστε τα όρια και τα δικά μας και των άλλων, ώστε να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved