Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση η Ελένη - Φοβάται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά
Media

Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση η Ελένη - Φοβάται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Άγριες Μέλισσες: Γνωρίζοντας πως μπορεί να εμπιστευτεί τυφλά τη Ρίζω, την επισκέπτεται ζητώντας της να την εξετάσει. Η Ρίζω είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει, αλλά...

Η Ελένη και ο Λάμπρος, ύστερα από πολλά χρόνια που έμειναν χώρια γιατί κάποιοι άλλοι το θέλησαν, κατάφεραν να είναι μαζί. Ωστόσο, το διάστημα που εκείνη έμεινε στη φυλακή ήταν το πιο καθοριστικό για το ζευγάρι και το μέλλον του. Ο Λάμπρος, βέβαια, απέδειξε ακόμα μία φορά το μεγαλείο της ψυχής του και την αγάπη που νιώθει για εκείνη και έμεινε δίπλα της σε όλα να τη στηρίζει.

Στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς έρχεται ακόμη μία δοκιμασία για το ζευγάρι. Και αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη. Από τη στιγμή που η Ελένη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη και να παντρευτεί τον Λάμπρο, αυτά που θέλει όσο τίποτα είναι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Τόσο η Ελένη όσο και ο δάσκαλος θέλουν ένα μωρό. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, η Ελένη δεν μένει έγκυος και αυτό την ανησυχεί πολύ.

Φοβάται πως όσα πέρασε στη φυλακή θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη θέληση της να γίνει μάνα. Η έκτρωση στην οποία την ανάγκασε ο Βόσκαρης ίσως της άφησε εκτός από ψυχολογικά τραύματα και σωματικά. Και αυτό αποφασίζει να το ψάξει.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved