Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια
Media

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια

Survivor: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/4). Καβγάδες, αγώνα, έπαθλο επικοινωνίας και στο τέλος της βραδιάς μια αποχώρηση!

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε έναν καβγά απίστευτης έντασης να ξεσπά στην παραλία ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας και συγκεκριμένα με πρωταγωνιστές τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η παίκτρια υποστήριξε ότι οι δύο παίκτες της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και ότι έχουν πει διάφορα γι' αυτήν σε πρώην παίκτριες του Survivor ενώ μια ατάκα την έκανε έξαλλη.

Ο James με τη σειρά του χαρακτήρισε τον Σάκη Κατσούλη «κ@λ@τούμπα» και αυτό ενόχλησε την Μαριαλένα η οποία είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο με αυτά τα παιδιά. Όσο λιγότερες επαφές τόσο καλύτερα και για τους τρεις μας. Πάμε απλά στον αγώνα».

Ένταση επικράτησε και ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Παύλο Γαλακτερό.

Λίγο μετά, είδαμε τους παίκτες να «λυγίζουν» όταν έμαθαν όταν στο έπαθλο επικοινωνίας θα μιλούσαν με τις οικογένειές τους, όμως, αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν οι Μπλε. Μάλιστα εκεί, περίμενε μια έκπληξη τον Νίκο Μπάρτζη, αφού έμαθε ότι πήγε στο σπίτι του η Άννα Μαρία Βέλλη, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στο τέλος της βραδιάς, κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ποιος όμως έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Πέμπτης; Η απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved