Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη! Η πρόταση γάμου στο ριάλιτι και η κουμπαριά με τον Ατζούν!
Media

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη! Η πρόταση γάμου στο ριάλιτι και η κουμπαριά με τον Ατζούν!

Survivor: Ε… αν το δούμε κι αυτό τότε το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει «χρυσό κουφέτο». Ο πανούργος και πανέξυπνος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι περιμένει πώς και πώς να ακούσει να γίνεται πρόταση γάμου στον «αέρα» του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα όμως ακούσαμε στην εκπομπή Το Πρωινό ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.

Ναι αμέ, καλά διάβασες!

Ο Ατζούν λοιπόν είναι βέβαιος πως υπάρχει σχέση μεταξύ του ζευγαριού και θέλει να γίνει ο κουμπάρος τους. Η παραγωγή έτσι κι αλλιώς όπως έχουμε όλοι δει πάει την ιστορία προς τα εκεί, θέλει να υπάρχει το ειδύλλιο. Μόνο που σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έδωσε και τις δικές του πληροφορίες, ο Ατζουν θα γίνει κουμπάρος του ζευγαριού αν και εφόσον η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν ζευγάρι για περισσότερο από δύο χρόνια, ενώ η Μαριαλένα βρισκόταν δίπλα του σε πολύ σημαντικές στιγμές της ζωή τους, όπως όταν πήγε φαντάρος.

Ο χωρισμός τους ήρθε πριν από 4 μήνες, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor και η απόφαση άνηκε στην Μαριαλένα, σύμφωνα με τις φήμες.

«Ήταν δύο χρόνια μαζί, ήταν εκρηκτική η σχέση από ότι μαθαίνω από πολύ αξιόπιστη πηγή. Συνεχείς καυγάδες, συνεχείς ζήλιες, συνεχείς εντάσεις που έγιναν πολύ έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χώρισαν δύο φορές και τα ξαναβρήκαν. Ήταν μικροί, σύντομοι οι χωρισμοί και έγιναν οι επανασυνδέσεις με πρωτοβουλία κοινών τους φίλων. Υπάρχουν φίλοι τους που μιλάνε γενικά. Την τελευταία φορά χωρίσανε με πρωτοβουλία της Μαριαλένας γιατί ενοχλήθηκε πάρα πολύ με ένα περιστατικό με ένα φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης. Σίγουρα υπήρξε ένα φλερτ με την Χριστίνα, άσχετα αν ο Σάκης Κατσούλης για δικούς του λόγους δεν θέλει να το παραδεχτεί», έχει αναφερθεί στο Πρωινό για τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved