GNTM: Είναι επίσημο! Εκτός του ριάλιτι μοντέλων η Βίκυ Καγιά
Media

GNTM: Είναι επίσημο! Εκτός του ριάλιτι μοντέλων η Βίκυ Καγιά

GNTM: Οι φήμες που ήθελαν την Βίκυ Καγιά εκτός GNTM επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα το Star εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση.

Η Βίκυ Καγιά θα είναι εκτός GNTM και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Βίκυ Καγιά μίλησε το πρωί της Πέμπτης (15/4) στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Ευτυχείτε" και μεταξύ άλλων έκανε μια αινιγματική δήλωση για το "Dancing with the Stars".

Η παρουσιάστρια του GNTM, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει…».

Μετά τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου έριξε... την πρώτη βόμβα και αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved