Battle of the Couples: Πρόταση γάμου στο ριάλιτι - «Πάγωσε» όταν είδε το μονόπετρο
Media

Battle of the Couples: Πρόταση γάμου στο ριάλιτι - «Πάγωσε» όταν είδε το μονόπετρο

Battle of the Couples: Μεγάλη στιγμή για το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο ετοιμάζεται πλέον να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Το νέο επεισόδιο του Battle of the Couples έκρυβε αρκετή δόση συγκίνησης με τον Ριχάρδο και την Άντζελα να γίνονται οι λαμπεροί πρωταγωνιστές.

Αρχικά ο Ριχάρδος εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη πως νιώθει πλέον έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

https://www.instagram.com/p/CNswppqnhhx

Φυσικά η Σάσα οργάνωσε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και έτσι ο Ριχάρδος βρέθηκε να... γονατίζει για χάρη του έρωτα, ζητώντας σε γάμο την Άντζελα με την οποία και είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CNs23GmHGr6

Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο, από το πρώτο κιόλας ραντεβού στον Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται, οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές.

Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα, μέχρι το πού θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.

Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το «Battle of the Couples», ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει pilates. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό, για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved