Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλιας μέσα από μια φωτογραφία επιβεβαίωσε το πιο δυνατό spoiler
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλιας μέσα από μια φωτογραφία επιβεβαίωσε το πιο δυνατό spoiler

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες στιγμές θα περάσει η οικογένεια του Τόλια!

Τα βάσανα για την οικογένεια δεν έχουν τελειωμό.

Ο τηλεοπτικός Τόλιας, τον οποίο υποδύεται με τρομερή επιτυχία ο Χρήστος Πλαϊνης, μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε ένα από τα πιο δυνατά spoilers της σειράς.

«Η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει (θα κάνει μια συζήτηση μαζί της) για να πάει σε μοναστήρι. Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη, Θα υπάρξει κάποια ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες την τελευταία στιγμή;», είχε αναφέρει το Πρωινό όταν είχε δώσει το spoiler.

Τελικά κανείς δεν πρόκειται να μην την μεταπείσει να μπει στο μοναστήρι, αφού ο τηλεοπτικός μπαμπάς πόσταρε μια φωτογραφία με τη λεζάντα:

«Από το Διαφάνι στο δρόμο για το μοναστήρι... Βοήθεια μας...🐝🐝🐝 #agriesmelisses #actor #ant1tv», σημείωσε.

Η δε Σοφούλα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: «Είναι λογικό ένα τόσο μεγάλο συμβάν να γίνει το πρώτο θέμα σε ένα μικρό χωριό. Η Σοφούλα αυτό το γνωρίζει και το καταλαβαίνει, θα νιώσει άβολα με την ύπαρξη της και ντροπή. Γι' αυτό αυτό θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι. Αυτή η απόφαση θα έρθει για να αποφύγει τα παραπάνω συναισθήματα. Η ιστορία έχει δείξει ότι θα κάνει πάντα εκείνο που θέλει, αυτή την φορά όμως αυτό είναι για καλό της και οι γονείς της θα το αναγνωρίσουν. Υπάρχει μια απίστευτη ηρεμία σε αυτά τα μέρη είτε πιστεύει είτε όχι, και αυτό θα την βοηθήσει να πατήσει ξανά στα πόδια της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved