Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σημαδεύει με όπλο τον Δούκα - Η αποκάλυψη που θα καθηλώσει
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σημαδεύει με όπλο τον Δούκα - Η αποκάλυψη που θα καθηλώσει

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δείχνει πως δεν αστειεύεται και κάνει να τον χτυπήσει - Τόσε ο Δούκας θα περάσει σε μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει τον Μελέτη! Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις για τη σειρά του ANT1

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που προμηθεύει δηλητήριο και το λέει στον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει να τον ακολουθήσουν μήπως και φτάσουν στον πραγματικό ένοχο. Πράγματι, οι δύο άντρες ακολουθούν τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Σεβαστών. Αυτός λοιπόν συναντάει τον Δούκα, ο οποίος τον πληρώνει αδρά και του ζητάει να εξαφανιστεί από τη Λάρισα και να μη μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια!

Ο Μελέτης, που παρακολουθεί κρυμμένος, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όταν ο Δούκας φεύγει με την κούρσα του. ο Μελέτης ως μαινόμενος ταύρος αρπάζει τον άντρα αυτόν και εκείνος εκπλήσσεται που τον βλέπει μπροστά του. «Λέγε, τι πάρε-δώσε έχεις με τον Δούκα... Εσύ του έδωσες το δηλητήριο για να σκοτώσει τον Θέμελη;» τον ρωτάει και εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει με ψέματα.

Όμως ο Μελέτης δείχνει πως δεν αστειεύεται και κάνει να τον χτυπήσει. Τότε εκείνος του αποκαλύπτει: «Δεν ήξερα ότι ήθελε να σκοτώσει τον Θέμελη» και ο Μελέτης τον αφήνει να φύγει, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Ο Αχιλλέας δίπλα του προσπαθεί να τον συγκρατήσει, ενώ αναρωτιέται: «Για ποιο λόγο να ήθελε ο Θείος σου να σκοτώσει τον πατέρα σου;». Στο μεταξύ, οι ώρες περνάνε και ο Μελέτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο δωμάτιο του και όλοι αναρωτιούνται πού να βρίσκεται. Την επόμενη μέρα ο Μελέτης τηλεφωνεί στον Δούκα και τον ενημερώνει πως κάτι κακό συνέβη στο εργοστάσιο και ότι πρέπει να τρέξει εκεί αμέσως!

Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι και σπεύδει στο εργοστάσιο να δει και ο ίδιος τι έχει συμβεί. Όμως εκεί βρίσκει τον Μελέτη μόνο του και αναρωτιέται: «Μελέτη, η έγινε; Πού πήγαν όλοι;». Τότε ο Μελέτης του λέει: «Κανείς δεν είναι εδώ! Σε φώναξα για να μου πεις την αλήθεια! Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον πατέρα μου και απαιτώ να μάθω το γιατί».

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved