Media

Αγγελική: Έτσι θα αντιδράσει ο Αποστόλης όταν μάθει πως ο Μιχάλης είναι ένας Αργυρός

Αγγελική: Πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια...

Φέτος βρίσκεται στον Alpha και στη σειρά, Αγγελική. Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς διανύει μια από τις πιο όμορφες συνεργασίες του, αφού η χημεία με το καστ είναι εξαιρετική, όπου αποκαλύπτει ο ίδιος στη νέα του συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του "Αποστόλη" τον οποία και υποδύεται στη σειρά...

Τι έχεις ξεχωρίσει στον Αποστόλη;

Αυτό που μου αρέσει πολύ στον Αποστόλη και αποτελεί κοινό χα­ρακτηριστικό μας είναι η αγά­πη που τον δένει με τους γο­νείς του και τον αδελφό του, Έχουν μια τεράστια σύνδεση.

Η σχέση του με τον Μιχάλη είναι βαθιάς αφοσίωσης και καθόλου ανταγωνιστική.

Ακριβώς, έτσι είναι. Όταν ο Αποστόλης μάθει πως ο Μι­χάλης είναι γιος του Αργυρού και καταλάβει τον πόνο που έχει βιώσει ο αδελφός του, η σχέση τους θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Άρα θα σταθεί δίπλα του απέναντι σε όλα αυτά που αντιμετωπίζει;

Αν και ο Μιχάλης δεν έχει ανά­γκη να τον στηρίξει κάποιος, ο Αποστόλης θα του σταθεί με όλη του την καρδιά.

Ο Θωμάς έχει μάθει ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός του γιος. Θα επηρεάσει την οικογένεια αυτό το γεγονός;

Τον Αποστόλη δεν θα τον επη­ρεάσει ιδιαίτερα. Θα είναι όμως δίπλα στον Θωμά, στον οποίο και έχει αντίκτυπο αυτό το γεγονός.

Θα υπάρξουν εμπόδια στη σχέση ίου με την Άννα;

Στο μέλλον θα προκύψουν κά­ποια εμπόδια, εξαιτίας της Ιω­άννας κυρίως.

Τι το ιδιαίτερο θεωρείς ότι έχει π «Αγγελική»;

Έχει τρομερή ποιότητα. Νο­μίζω πως όλοι οι συντελεστές κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Πιστεύεις ότι η ώρα προβολής της απέναντι από τις «Άγριες μέλισσες», την αδικεί;

Σίγουρα χάνουμε κόσμο εξαι­τίας αυτού του γεγονότος. Εί­ναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, νομίζω ότι, για να επι­λέξει το κανάλι στον προγραμ­ματισμό του να τοποθετή­σει τη σειρά τη συγκεκριμένη ώρα, κάποιο λόγο θα έχει.

Σε γνωρίσαμε μέσω της σειρά; «Επιστροφή». Τι έχεις κρατήσει αυτή την τετραετία που βρίσκεσαι στο επάγγελμα;

Νιώθω πολύ τυχερός. Όταν τελείωσα τη σχολή, με πρό­τειναν σε ένα casting και με επέλεξαν από τον ΑΝΤ1 για το ρόλο που υποδύθηκα στην «Επιστροφή», όπου γνώρι­σα πολύ ευγενείς ανθρώπους. Ακολούθησε η «Αγγελική», με επίσης καταπληκτικούς συντε­λεστές. Όταν πριν από λίγους μήνες απασχόλησε τη δημοσι­ότητα το ελληνικό #Metoo, αι­σθάνθηκα πραγματικά ευλο­γημένος γιατί το 99% των αν­θρώπων με τους οποίους εγώ συνεργάστηκα ήταν εξαιρετι­κοί. Είναι ενδεικτικό ότι στην «Αγγελική» ο σκηνοθέτης μας, ο Στέφανος Μπλάτσος, μου μι­λούσε στον πληθυντικό. Θέλω να πω ότι ο χώρος του θεά­τρου και της υποκριτικής γε­νικότερα δεν μπορεί να χαρα­κτηριστεί εξολοκλήρου βάσει των περιστατικών που έγιναν γνωστά. Σαφώς υπάρχουν και κάποια μελανά σημεία, αλλά και πολλές λαμπρές περιπτώ­σεις, όπως αυτές που εγώ γνώρισα και περιγράφω.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved