YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις, οι βαθμολογίες και ο νικητής της βραδιάς!
Media

YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις, οι βαθμολογίες και ο νικητής της βραδιάς!

YFSF All Star: Μετά από αρκετές μέρες απουσίας καθώς το αγαπημένο σόου απείχε τηλεοπτικά για δύο συνεχόμενες Κυριακές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της επέστρεψαν για να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές στιγμές χαράς και κεφιού.

Το «Your Face Sounds Familiar» έδωσε στην αποψινή βραδιά λάμψη, μαγεία και χαρά.

Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή ήρθε ξανά στους δέκτες μας με πολλές εκπλήξεις και πολλή χαρά.

Όλοι οι συμμετέχοντες χάρισαν υπέροχες ερμηνείες και άψογες εμφανίσεις επί σκηνής εντυπωσιάζοντας.

Ας τους δούμε έναν προς έναν.

O Ίαν Στρατής έγινε η Bonnie Tyler στο θρυλικό I need a hero!

Σήμερα αυτό που έτυχε στην Τάνια Μπρεάζου στο σημερινό YFSF All Star, δηλαδή ο Βασίλης Τερλέγκας, μπορεί να ήταν για την ίδια εντελώς κόντρα ρόλος αλλά ίσως και να είναι η μεταμφίεση που απόλαυσε πιο πολύ από όλες. Και στο πασίγνωστο "Στροφές".

Στον Θανάση Αλευρά ανατέθηκε κάτι πολύ πιο δύσκολο γιατί έπρεπε να τραγουδήσει και ως άντρας και ως γυναίκα ταυτόχρονα αφού κλήθηκε να γίνει ο Stromae.

Στην Κατερίνα Στικούδη δόθηκε μια μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου. Η υπέροχη Μαίρη Χρονοπούλου. Στην εμφάνισή της στην ταινία "Γοργόνες και μάγκες" όπου τραγούδησε το πασίγνωστο "Καμαρούλα μια σταλιά".

Απόψε ο Ησαΐας Ματιάμπα έπρεπε να γίνει γυναίκα και για να είμαστε συγκεκριμένοι, η Nomcebo και να τραγουδήσει ένα πασίγνωστο τραγούδι στη γλώσσα των Ζούλου που έγινε τεράστια επιτυχία. Το Jerusalema.

Το να μεταμορφωθεί ο Κρατερός Κατσούλης στον πρίγκιπα του Reggaeton, τον κολομβιανό σταρ του είδους παγκόσμια, J Balvin και να τραγουδήσει χορεύοντας και χοροπηδώντας στα Ισπανικά το λες δύσκολο.

Απόψε στην Μπέττυ Μαγγίρα η θρυλική Sophia Loren.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα κλήθηκε να μεταμορφωθεί στην Αλέξια.

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία και ποιος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής της βραδιάς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved