Survivor: Οι τραυματισμοί και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού
Media

Survivor: Οι τραυματισμοί και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Survivor: Κόκκινοι ή Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης; Οι τραυματισμοί κάποιων παικτών δεν έλειπαν από το αγώνισμα.

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού παρακολουθήσαμε μια πρόταση - πρόκληση του Αλέξη Παππά στον James Καφετζή, όπου έφερε την ανατροπή στο παιχνίδι!

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν... με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον James να βγουν στο... ντάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός. Εκείνος μετά από σκέψη, δέχτηκε και το αγώνισμα επάθλου φαγητού στο Survivor ξεκίνησε.

Το σημερινό έπαθλο περιείχε ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά για την νικητήρια ομάδα. Γεμιστά, φρέσκα λαχανικά, ανανά και γιαούρτι περίμεναν τους νικητές για ένα αξέχαστο δείπνο στον Άγιο Δομίνικο. Αποφασισμένοι οι παίκτες να δώσουν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ένας άκρως απαιτητικός στίβος μάχης είχε στηθεί από την παραγωγή του ριάλιτι για τους παίκτες, όπου έπαιζε μεγάλο ρόλο η συγκέντρωση και η ισορροπία. Οι παίκτες έπρεπε να σηκώνουν στις πλάτες τους κάποια σακίδια με βάρη, αυξάνοντας κάθε λίγο τα κιλά των σακιδίων. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Η Ελένη Χαμπέρη είχε ένα τραυματισμό στον αυχένα της, καθώς δεν άντεξε τα κιλά που έπρεπε σηκώσει με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, με άγαρμπο τρόπο. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να την βοηθήσουν και να την μεταφέρουν στον πάγκο, όπου λίγα λεπτά μετά η παίκτρια συνήλθε και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Ήταν αρκετά δύσκολο το σημερινό αγώνισμα ειδικότερα για τις γυναίκες, καθώς είδαμε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πέφτει στο πάτωμα, φανερά κουρασμένη από το αγώνισμα εναντίον της Νικολέττας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει πρώτη τους δέκα βαθμούς και να κερδίσει.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved