Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το Διαφάνι - Το spoiler του σκηνοθέτη στο Πρωινό
Media

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το Διαφάνι - Το spoiler του σκηνοθέτη στο Πρωινό

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς, Άγριες Μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος και έδωσε ένα νέο spoiler για τη σειρά!

Αρχικά ο Λευτέρης Χαρίτος είπε: «Θα μπούμε σε αυτή τη λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτά τα χρόνια. Γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε σήμερα για αυτήν την εποχή και σε αυτή τη σειρά. Είμαστε ενάμιση μήνα πριν το φινάλε. Οπότε δε μπορώ να πω τίποτα. Είναι αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος.»!

Και πρόσθεσε: «Ποιοι ρόλοι μένουν, ποιοι ρόλοι φεύγουν… Κάποιοι ρόλοι δε θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Βγαίνουν διάφορα spoilers. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Θα συνεχίσει αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει. Κάναμε το γύρισμα την περασμένη βδομάδα. Θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής στο φινάλε. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες του. Θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί. Το φινάλε, υπό μία έννοια, είναι γύρω από αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ανοιχτά.»!

Και δεν δίστασε να τονίσει στο πρωινό: «Κάστινγκ για την τρίτη σεζόν δεν έχουμε κάνει ακόμη. Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ για την τρίτη σεζόν. Όλες μας οι συζητήσεις ήταν γύρω από αυτό. Όταν έχεις μια επιτυχία θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Δε νομίζω πως θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο. Δε θα το χάσουν. Αυτή η συνταγή που κράτησε δυο χρόνια, δε θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω πως θα μας ακολουθήσει ο κόσμος, κυρίως επειδή μας έχει αγαπήσει πολύ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τις Μέλισσες τις βλέπουν πολύ διαφορετικά κοινά. Είναι τεράστιο το κοινό»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω ο Λευτέρης Χαρίτος για τις Άγριες Μέλισσες στον αέρα του πρωινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved