MasterChef 5: Το γράμμα του Στέφανου έκρυβε μια τεράστια πρόβλεψη για τον τελικό
Media

MasterChef 5: Το γράμμα του Στέφανου έκρυβε μια τεράστια πρόβλεψη για τον τελικό

MasterChef 5: Εκτός παιχνιδιού βρίσκεται ο Στέφανος Χίλας - Τι θέλησε να αποκαλύψει στους συμπαίκτες του και πώς αντέδρασαν εκείνοι διαβάζοντας το γράμμα που τους άφησε;

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε τη νέα διαδικασία για το Mystery Box. Ωστόσο νωρίτερα, οι παίκτες έλαβαν το γράμμα του Στέφανου, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.

«Αδέρφια μου, αφού δεν έχω εγώ την ευκαιρία να φτάσω μέχρι τον τελικό, κάντε μου τη χάρη να φτάσει ένας από εσάς. Σας περιμένω έξω. Διονύση θα κοιτάξω να δω για όσα λέγαμε... Μαργαρίτα, δώσ'τα όλα μαζί με τη Μαρία να φτάσετε κι εσείς στον τελικό. Άνδρας - Γυναίκα θα πάνε στον τελικό και ελπίζω να κερδίσει εσύ Μαργαριτάκι γιατί έχεις την πιο όμορφη ψυχή απ' όλους και το αξίζεις. Μαράκι, αφού με κέρδισες, κοίτα να μην ξαναφτάσεις στην ψηφοφορία. Έχουμε να κάνουμε τον γύρο της Ελλάδος, μαζί με την Μαργαρίτα και τον Χρήστο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του.

Αμέσως, οι παίκτες του MasterChef 5 σχολίασαν τα όσα τους αποκάλυψε ο Στέφανος, την ίδια ώρα που οι προβλέψεις και οι δηλώσεις των πρώην παικτών, θέλουν τη Μαργαρίτα, τη μεγάλη νικήτρια για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Πώς αντέδρασε η ίδια, όταν άκουσε την πρόβλεψη του Στέφανου; Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved