MasterChef 5: Δεν ξανάγινε! Ο Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει...προξενιό στον Ιωαννίδη
Media

MasterChef 5: Δεν ξανάγινε! Ο Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει...προξενιό στον Ιωαννίδη

MasterChef 5: H αναφορά στην... κουμπάρα που έφερε τα πάνω - κάτω στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής...

Είναι γεγονός ότι η επιτυχία του MasterChef, κατά ένα μεγάλο βαθμό στηρίζεται στη χημεία των τριών πετυχημένων σεφ οι οποίοι και βρίσκονται στις θέσεις των κριτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο Star μετρούν ήδη 5 πετυχημένες σεζόν για το ριάλιτι μαγειρικής.

Συχνά μάλιστα οι ατάκες και τα σχόλια των κριτών τα γίνουν viral στο διαδίκτυο, καθώς ο ένας δεν χάνει την ευκαιρία να... πειράξει τον άλλον.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε τη νέα μαγειρική δοκιμασία με τη γνωστή διαδικασία του Mystery Box. Οι παίκτες, έχοντας ολοκληρώσει το πιάτο τους, θα έπρεπε να το παρουσιάσουν στους κριτές, οι οποίοι θα είχαν και τον τελικό λόγο.

Όταν έφτασε η σειρά της Λίας, τότε η διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε στην κουμπάρα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιθυμεί να μάθει περισσότερα. Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι πληροφορίες δεν θα αφορούσαν τον ίδιο, αλλά τον Πάνο Ιωαννίδη τον οποίο και επιθυμεί να... αποκαταστήσει.

"H κουμπάρα είναι ελεύθερη; Για τον Πανούλη μας. Πάνο, προσπαθώ να σε παντρέψω" είπε με χιούμορ. Σε δύσκολη θέση ο Πάνος Ιωαννίδης με τα όσα άκουσε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved