Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης και οι… λαίμαργοι παίκτες
Media

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης και οι… λαίμαργοι παίκτες

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου καθημερινά δίνει τις καλύτερες ιδέες του για μαγειρική στο σπίτι μέσα από την εκπομπή Love it. Tαλαντούχος και με περγαμηνές στην Ελληνική γαστρονομία μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για όλα αλλά και για το ταξίδι του στο Survivor για το πάρτι της ένωσης.

Ποιο είναι το κριτήριο επιλογής των συνταγών σου; Είναι δύσκολο κάθε μέρα να μπαίνεις στην κουζίνα της μέσης νοικοκυράς;

«Το συζητάμε πάντα με την αρχισυνταξία, με τους υπόλοιπους της ομάδας, σκεφτόμαστε πράγματα που μας αρέσουν, μας κατευθύνει πολλές φόρες και ο χορηγός. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οι συνταγές μου να είναι απλές, έχω γνώμονα και την εποχή και τον καιρό και τα υλικά που βρίσκονται στη λαϊκή και είναι πιο φτηνά. Εγώ πηγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα στη λαϊκή, οπότε παρακολουθώ τις τιμές και σίγουρα παίζουν ρόλο για αυτά που προτείνω».

Λόγω του κορονοϊού υπάρχει στροφή του κόσμου στη μαγειρική στο σπίτι. Νομίζεις ότι είναι κάτι που θα μας μείνει και μετά την covid εποχή;

«Είναι μεγάλη αλήθεια, το βλέπω και από το κανάλι μου στο youtube που έχει ανέβει πολύ και από το site μου. Μεγάλη απήχηση έχουν και οι συνταγές που ανεβάζω στο Instagram, στο προσωπικό μου account, κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος ψάχνει συνταγές για να μαγειρέψει στο σπίτι».


Είναι μία τάση που θα μείνει; «Στον κόσμο σίγουρα έλειψε το να βγαίνει έξω να φάει, θα θελήσει να το κάνει όταν ανοίξει η εστίαση. Ωστόσο, το κομμάτι της μαγειρικής στο σπίτι ήρθε για να μείνει»


Πώς ήταν η εμπειρία σου από το «Survivor» και το πάρτι της ένωσης;

«Ξαφνικά έφυγα από το lockdown και βρέθηκα στην άλλη άκρη του κόσμου. Ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο ταξίδι, όμως χάρηκα, το απήλαυσα, ήταν μεγάλη εμπειρία. Τα παιδιά ήταν όλα εξαιρετικά, δεν μιλήσαμε πολύ, καθώς η παραγωγή δεν το επιτρέπει, απλά χάρηκαν - και εγώ το ίδιο. Είναι μία παραγωγή με πάνω από 1.500 άτομα, καθώς γυρίζονται κι άλλα πρότζεκτ εκεί. Όσον αφορά στο γύρισμα το δικό μας ήταν ένα εκπληκτικό πάρτι, όπου τα παιδιά έφαγαν και το απόλαυσαν πάρα πολύ, έφαγαν τα πάντα»


Τα παιδιά ηώς ήταν; Ποιος έτρωγε με περισσότερη λαιμαργία;

«Όλοι πεινούσαν αλλά περισσότερο το κρέας το ευχαριστήθηκαν ο James και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Ηλίας, βέβαια, έπαθε πλάκα γιατί γνωριζόμαστε και ήταν εξαιρετικά χαρούμενος. Τα κορίτσια πολύ όμορφα, ο Τριαντάφυλλος μέσα σε όλα, να μιλάει συνεχώς. Όλοι έχουν τη χάρη τους», αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό Τύπος Τv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved