Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Δεν μπήκα ποτέ σε δίλημμα ‘καριέρα ή οικογένεια’»
Media

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Δεν μπήκα ποτέ σε δίλημμα ‘καριέρα ή οικογένεια’»

Η μεγάλη παραγωγή του Mega «Σιωπηλός Δρόμος» έγινε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα και να αντιληφθούν από την πρώτη κιόλας στιγμή το πηγαίο ταλέντο της.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλά για βήμα της στη μικρή οθόνη, για τον ρόλο της «Ιουλίας» ενώ αποκαλύπτει και πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη.

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι έκαναν την εν λόγω σειρά να ξεχωρίσει από το πρώτο μόλις επεισόδιο;

«Η ατμόσφαιρα, η ιστορία, ο ρυθμός, οι ηθοποιοί, η σκηνοθεσία, η μουσική... Είναι μια σειρά που προτείνει μια διαφορετική τηλεοπτικά αφήγηση από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον».

Το σίριαλ αγγίζει το θέμα της απαγωγής ανηλίκων. Θεωρείτε ότι η μυθοπλασία πρέπει να «καταπιάνεται» και να ακουμπά ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα; «Απολύτως. Διαβάζοντας για τη ζωή σας, μαθαίνει κάποιος ότι είστε γεννημένη στην Τασκένδη και ήρθατε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Τι κρατάτε από εκείνη την εποχή; «Κρατάω τα ανέμελα παιδικά χρόνια, τον απέραντο ουρανό που μπορούσα να δω από κάθε σημείο της πόλης, το τσίρκο που πηγαίναμε με την οικογένειά μου και ήταν η μεγαλύτερη χαρά μου να Βλέπω τους ακροβάτες και τους κλόουν, και την πολυπολιτισμικότητα μέσα στην οποία ένιωθα χαρούμενη και ελεύθερη».

Έχετε δηλώσει ότι γίνατε μητέρα σε μικρή ηλικία. Μπήκε ποτέ μέσα σας το δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια»;

«Δεν μπήκα ποτέ σε δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια», θα έλεγα μάλιστα πως τα παιδιά μου μου έδωσαν δύναμη ώστε να μπορώ να δουλεύω με περισσότερη όρεξη και επιμονή».


Μοιραστείτε πράγματα ου δεν ξέρουμε για εσάς.
«Δεν σιδερώνω ποτέ πια. Έχω τους καλύτερους φίλους στον κόσμο και νιώθω απύθμενα ευγνώμων για αυτό. Απολαμβάνω τη φύση και θέλω να είμαι κομμάτι της όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι περήφανη που έχω την οικογένεια που έχω.
Λατρεύω τα ανίψια μου, αν και δεν τα βλέπω πολύ συχνά.
Έχουμε έναν σκύλο, τον Ψηλό, που είναι ο καλύτερος σκύλος που θα μπορούσε κάποιος να ευχηθεί να έχει. Δεν έχω τηλεόραση. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά. Νομίζω θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά Γελάω πολύ και δυνατά», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τύπος Τv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved