Τι ετοιμάζουν τα κανάλια για την επόμενη σεζόν!Οι νέες αφίξεις και οι… σταθερές που φέρνουν επιτυχία
Media

Τι ετοιμάζουν τα κανάλια για την επόμενη σεζόν!Οι νέες αφίξεις και οι… σταθερές που φέρνουν επιτυχία

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν, όμως όπως φαίνεται, τα κανάλια ήδη παίρνουν τις πρώτες αποφάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Επιτυχημένα ριάλιτι, παρουσιαστές σε νέες περιπέτειες αλλά και σημαντικό άνοιγμα στη μυθοπλασία είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί κάθε σταθμός...

MEGA

Το ενδιαφέρον στρέφεται, φυσικά, στο ΜΕGΑ, όπου πλέον τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Με την Ελένη Μενεγάκη να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, ουσιαστικά γίνεται μία απόλυτη μετατόπιση φορτίου με ένα πρόσωπο που θα ηγείται του προγράμματος του. Με αυτό το σημαντικό βέλος στη φαρέτρα του, το Μεγάλο Κανάλι εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με σημαντικά πρότζεκτ, που, κυρίως, αφορούν στη μυθοπλασία. Ως γνωστόν, στο ΜΕGΑ θα δούμε τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Η Γη της Ελιάς» και πρωταγωνίστριες την Αντζελα Γκερέκου και τη Λυδία Κονιόρδου, αλλά και τη μεγάλη επιστροφή των Ρέππα - Παπαθανασίου στην τηλεόραση με τη μεταφορά του διάσημου θεατρικού τους «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGΑ θα δούμε ακόμα μία σειρά, που χαρακτηρίζεται ως αστυνομική, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γρηγόρη Καραντινάκη και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα ταυ Θοδωρή Παπαδουλάκη, δημιουργού της σειράς το «Νησί», με τον προσωρινό τίτλο «Κομάντα και Δράκοι» και πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Μαρίνα Καλογήρου. Όπως ακούγεται, δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, με πιθανότερο σενάριο εκπομπές όπως η «Κοινωνία Ώρα ΜΕGΑ», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, αλλά και τo «Live Νews» του Νίκου Ευαγγελάτου να συνεχιστούν κανονικά.


ALPHA


Ο Αlpha συνεχίζει να βασίζεται στα δυνατά του brands! Ετσι και την επόμενη σεζόν θα δούμε το «Happy στον ΑLΡΗΑ» , αλλά και το «Καλύτερα δε γίνεται!» με μικρές διορθωτικές αλλαγές. Φυσικά, σταθερός παραμένει στο πόστο του και ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ σίγουρη θεωρείται και η επιστροφή του ριάλιτι «The Bachelor» με νέο κύκλο. Στον τομέα της μυθοπλασίας, ο σταθμός έδωσε το «πράσινο φως» για συνέχιση του αγαπημένου και διαχρονικού «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τους πρωταγωνιστές να διαπραγματεύονται με τον σταθμό τα της συνέχισης της συνεργασίας τους, ενώ μία ακόμα φιλόδοξη σειρά έρχεται να συμπληρώσει το prime time που έχει τον τίτλο «Σασμός».

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, που ήδη ο σταθμός έσπευσε να ανακοινώσει επίσημα ότι θα δούμε στο νέο του πρόγραμμα. Στο δυναμικό του Alpha θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν η Τάτιανα Στεφανίδου, χωρίς να θεωρείται σίγουρο αυτήν τη στιγμή αν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη εκπομπή της, ενώ και ο Ακης Πετρετζίκης φαίνεται πως θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις μαγειρικές του γνώσεις μέσα από τη συγκεκριμένη συχνότητα.

ANT1


Οι «Άγριες Μέλισσες» θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα συνεχιστούν και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρόλο που είχαν ανακοινωθεί το μεγάλο φινάλε για το φετινό καλοκαίρι. Στον ΑΝΤ1 παραμένει σίγουρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night show», αλλά και ένα ακόμα πρότζεκτ, που δεν αποκλείεται να είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο θα επιστρέψει σε κάθε περίπτωση την ερχόμενη σεζόν, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης με το διαχρονικό «Καλημέρα Ελλάδα». Προς ανανέωση της συνεργασίας της με τον σταθμό οδεύει η Ζέτα Μακρυπούλια με το πολύ επιτυχημένο «Ρουκ Ζουκ», που αναμένεται να συνυπάρξει στην απογευματινή ζώνη με το ολοκαίνουργιο «5X5» του Μάρκου Σεφερλή, αλλά όχι και το «Still Standing», που ρίχνει οριστικά αυλαία φέτος και τη Μαρία Μπεκατώρου να δηλώνει πως βρίσκεται σε μία κομβική στιγμή για το τηλεοπτικό της μέλλον, που μπορεί να είναι και εκτός ΑΝΤ1. Την ίδια στιγμή, η ασταθής πορεία του «Πρωινού» στους πίνακες τηλεθέασης λέγεται πως προβληματίζει τους ανθρώπους του σταθμού, παρόλο που η έλευση του Γιώργου Λιάγκα και η στροφή σε πιο ανθρώπινη θεματολογία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έκαναν την εκπομπή να κατακτήσει ακόμα και την πρωτιά. Η ιδιαίτερη αυτή συγκυρία οδηγεί τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, χωρίς αυτό όμως να επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή του σταθμού, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει κλειδώσει μέχρι αυτήν τη στιγμή.


STAR


Στον σταθμό της Κηφισιάς συνεχίζουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες των προηγούμενων ετών. Ετσι, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρακολουθήσουμε ακόμα έναν κύκλο «GNTM», με αλλαγές στην επιτροπή και μικτό καστ αγοριών και κοριτσιών στην ομάδα των συμμετεχόντων. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να συνεχιστούν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά αλλά και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο πλευρό του, που θα συζητήσουν στο τέλος της σεζόν επισήμως με τη διοίκηση του σταθμού για την επόμενη χρονιά. Κάτι που αναμένεται να κάνουν και η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, παρά τις έντονες φήμες για αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού.


ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑI, βλέποντας τη σαρωτική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης, ακούγεται πως διευρύνει τη συνεργασία με τον Ατζούν. Έτσι, ένα ακόμα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού, πιθανότατα ένα μαγειρικό πρότζεκτ, που θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη. Το σύνολο των πρωινών εκπομπών του σταθμού φαίνεται πως συνεχίζεται και τη νέα σεζόν (Δημήτρης Οικονόμου & Μαρία Αναστασοπούλου, «Αταίριαστοι» και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου), κάτι που θα κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι», ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και του διδύμου της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη. Προς ανανέωση συνεργασίας με τον σταθμό οδεύει τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και ο Γιώργος Αυτιάς παραμένει σταθερός στο πόστο του, κάτι που το κανάλι φιλοδοξεί να πετύχει και με τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Το πιθανότερο είναι να δούμε, επίσης, έναν ακόμα κύκλο «The Voice», αλλά και τη Δούκισσα Νομικού να συνεχίζει τα «Super Make Over», της στην απογευματινή ζώνη. Φυσικά και το ολοκαίνουργιο «Big Brother» θα έρθει να συμπληρώσει το κάδρο, αυτήν τη φορά χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο,- αλλά πιθανότατα με τους Γιώργο Τσαλίκη και Γιώργο Παπαδόπουλο αντίστοιχα.

ΕΡΤ

Οσον αφορά στην ΕΡΤ, βλέποντας το επιτυχημένο «άνοιγμα» που έκανε στη μυθοπλασία, σκοπεύει να συνεχίσει τόσο τα «Καλύτερα μας χρόνια» με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία, την «Τούρτα της μαμάς» των Ρήγα-Αποστόλου με την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Κόκλα, το ολοκαίνουργιο «Ζακέτα να πάρεις» με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη, αλλά και το καθημερινό πολύ επιτυχημένο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με το πολυπρόσωπο καστ που ξαναέβαλε την ΕΡΤ στον χάρτη του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, η ΕΡΤ εξασφάλισε και νέες παραγωγές, όπως το πολυσυζητημένο «Καρτ ποστάλ», που είναι βασισμένο στις ιδέες της Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά και την «Αγάπη παράνομη» του Νίκου Κουτελιδάκη σε σενάριο της Ελένης Ζιώγα. Ακόμα μία προσθήκη είναι το φιλόδοξο «Μιούζικ Χολ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλα και με βασικό σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο. Πρόκειται για μία νέα σειρά 60 επεισοδίων, ενώ το πιθανότερο είναι μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ να δούμε και την ολοκαίνουργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, σχεδόν 7 χρόνια μετά την «Εθνική Ελλάδος».

OPEN

Στο ΟΡΕΝ παραμένει η Κατερίνα Καινούργιου, που η δυναμική της στην πρωινή ζώνη έπεισε και τους πιο δύσπιστους. Αλλωστε, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ενεργό συμβόλαιο με τον σταθμό και μία εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το μέλλον της. Προς ανανέωση συνεργασίας οδεύει και η Σίσσυ Χρηστίδου, που μπορεί να μπήκε στο στόχαστρο αρκετών σταθμών, αλλά όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί το κανάλι της. Την απόλυτη επιτυχία σημείωσαν και οι «Ράδιο Αρβύλα», που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τόσο στο καθημερινό πρόγραμμα όσο και σε εβδομαδιαίο ραντεβού με το «ΒΙΝΥΛΙΟ».

Πηγή: Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved