Μεσάνυχτα: Παναγοπούλου και Ρουβάς συναντούν την Ελεονώρα Μελέτη
Media

Μεσάνυχτα: Παναγοπούλου και Ρουβάς συναντούν την Ελεονώρα Μελέτη

Μεσάνυχτα: Μια εκπομπή με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (21-04) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Αύριο, Τετάρτη 21 Απριλίου, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν τη Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός μιλά, στην Ελεονώρα Μελέτη, για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, η οποία θα προτιμούσε να δει την κόρη της δικηγόρο παρά ηθοποιό! Δηλώνει πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βγει ακόμα το δεύτερο διαζύγιο της και αποκαλύπτει πως μετά από παρότρυνση του Μιχάλη Ασλάνη ασχολήθηκε, για λίγο, και με το μόντελινγκ βγάζοντας το πρώτο της χαρτζιλίκι.

Καλεσμένος και ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ αποκαλύπτει πως πριν τον κερδίσει ο κόσμος της μαγειρικής είχε κάνει δεκάδες άλλες δουλειές. Παραδέχεται πως ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του τον οδήγησε να εγκαταλείψει τη Κέρκυρα και να «χτίσει» στην Αθήνα μια νέα ζωή από το μηδέν. Μιλά για την μεγάλη του αγάπη, το τρέξιμο, και εξηγεί πως από εκεί που δεν γυμνάζονταν ποτέ σήμερα τρέχει σε αγώνες υπεραποστάσεων. Δεν παραλείπει βεβαίως να αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στη σχέση του με τον αδελφό του, Σάκη Ρουβά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved