Survivor: Η Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν υπήρχε ερωτική προσέγγιση από τον Αλέξη Παππά
Media

Survivor: Η Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν υπήρχε ερωτική προσέγγιση από τον Αλέξη Παππά

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερία μιλά ανοιχτά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους...

Έζησε αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, όπου και βίωσε μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής της. Η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor 4, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Να θυμίσουμε πως η Ελευθερία, σε αρκετές έντονες στιγμές, θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Παππά, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε "πόλεμο" στα social media, παραμένοντας ωστόσο στο παιχνίδι.

Οι πιο... έξυπνοι τηλεθεατές πάντως κάνανε από νωρίς λόγο για το μυστικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη. Η τραγουδίστρια κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή, Love it θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα....

«Δεν είπα ποτέ στον Αλέξη την ώρα της αποχώρησης «Τελείωσε τον James». Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα «μη μου μιλάς έτσι γιατί με κάνεις να κλαίω». Οι προθέσεις μου για τον Αλέξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως παρεξήγησε ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του. Το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Με τον Αλέξη δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν κάνει στρατηγική για να μείνει στο Survivor, οδηγεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τα γεγονότα», ξεκαθάρισε η Ελευθερία Ελευθερίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved